A zeneszerző hatvan éves pályafutásának hat kiváló zenei műve. A JÓ A ROSSZ ÉS A CSÚFALJAS NYOLCASCINEMA PARADISOENNIO MORRICONENEVEM SENKISORSTALANSÁGVOLT EGYSZER EGY VADNYUGATZENEZENESZERZŐ 6 felejthetetlen Ennio Morricone-szerzemény, amiért rajongunk Ennio Morricone zenei pályafutásának elmúlt hatvan évét ünnepli a jelenleg is zajló, The 60 Years of Music Tourral, ám a napokban a 88 éves zeneszerző mágus bejelentette, hogy a turné végeztével többet már nem ad nagyszabású koncertet, inkább zeneszerzői munkásságára koncentrál. Ebből az alkalomból gyűjtöttünk össze – a teljesség igénye nélkül – hat felejthetetlen művét, melyek többet mondanak róla minden szónál. hirdetés A Jó, a Rossz és a Csúf (Il buono, il brutto, il cattivo, 1966) stb

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: Ajánlom mindenkinek a szarláda profilját. Tanulságos, hogy miről is szól, bár szerintem ez eddig sem volt kétséges, de így elég egyértelmű! Kb mindenkinek ugyanazokat a válaszokat ismételgeti a kis bérkommentelő...Az is kicsit gyanús, hogy tonna számra küldi be a ripost cikkeket. Gyanítom egy kis mini kobold keze van benne..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.