A magánéletében és a karrierjében egyszerre történik nagy változás: a népszerű rádiós műsorvezető, Cooky hamarosan apa lesz, és közben még szakmát is vált, egy európai légitársaság pilótája lesz. Cooky először DJ-ként, majd rádiós műsorvezetőként épített nagy karriert Magyarországon, de már több tévés munka során is bizonyított. Újabb álmát valósította meg azzal, hogy pilótaengedélyt is szerzett, ráadásul nem csak a papírok számát gyarapította, hanem frissen szerzett szakmájában is helyezkedett el. Közben hamarosan apai örömök elé is néz, a karrier és a munka összehangolásával azonban szerinte nem lesz problémája.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Néphülyítés ezerrel

Az egy másik kérdés, hogy ha olyan rossz pilóta lesz, mint rádiós, életveszélyes lesz a repülés

Egy harmadrangú idétlen média-munkás 50hez közeledve megtanult repülőgépet vezetni. Nos ebben nincs semmi különös ez az alja által megkövetelt extravagancia velejárója. Az is, hogy erről a média beszámol, no de egy magát pénzügyi portálnak képzelgő???
Ráadásul:
„a magyar rádiók legendás műsorvezetője”
„egy európai légitársaság pilótája lesz”
„Milliókat kereshet új munkahelyén”.
Nos hogy azok a legendák miről is szólnak azt ne fírtassuk (leginkább az idétlenségéről), hogy egy 50eter EUR-os fizetés olyan csillagászati lenne az erősen kétséges. Azonban az, hogy lenne olyan európai légitársaság, ahol egy késői 40-es korában levizsgázó effektív gyakorlattal nem rendelkező pilótára várnának, az nyugodtan kizárható. S ehhez nem kell különösebb szakértelem, hogy elég a „kiszolgált” vadász-pilótákról és az egzotikus társaságoknál gyakorlatot szerző fiatalokról tudomást szerezni! =))
simmering73
Legendás műsorvezetőnek semmi esetre sem mondanám ezt a ripacskodó, a magyar nyelvet majmok szintjére süllyesztő embert. Remélem az angolt nem töri ennyire, mert ha igen, akkor már az első útja sem lesz sikeres.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.