Megszületett Czippán Anett második kisfia, Soma. A műsorvezető a Mokka adásában mesélt először arról, hogy hogyan érzi magát a szülés után.

Czipán ugyan szuperül érzi most magát, de boldogsága csak akkor teljes, ha nagyobbik fia, Olivér is velük van.

Ez a világmindenség, ahol mi most csücsülünk. Gyakorlatilag mi itt fészket vertünk a Róbert Károly Magánkórházban és gyakorlatilag még az sem érdekel minket, hogy mi van kint, mert egyszerűen itt történik a csoda, ebben a szobában és igazából akkor teljes, ha itt van Oli, mert akkor érzem, hogy egy két fiús anyuka vagyok

– mesélte a műsorvezető, aki azt is hozzátette, hogy voltak azért félelmei a szülés előtt. Nem tudta, hogy miképpen tud majd megfelelő időt szánni mindkét gyermekére, de ez a félelme hamar eloszlott.

Czipán Anett szülés után: "Egyszerűen itt történik a csoda"

Fotó: TV2

A műsorvezető elmodnta, hogy ez mindig egy félelem volt benne a terhessége alatt, hogy ezt jól csinálja majd. Aztán megérkezett Olivér, és először hozott ajándékot Somának, majd ő átölelte két gyerekét, onnantól kezdve tudta, hogy ez egy hülye kérdés volt eddig.

(24.hu, TV2)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@namihami: Semmi baj :)
Az anyakomplexus ma màr gyógyítható.

( de ez nem biztos :))))) )
namihami
@JAJMÁR: ""Anyakomplexus""? Sikerült egy méretes csavart elhelyezned.
Most már csak azt magyarázd el nekem, szimpla halandónak, hogy a véleményemben hol találtál, még csak közelítést is, a fenti diagnózisod igazolására? Csak nem a SOTE-n dolgozol? Esetleg ott végeztél?
JAJMÁR
@namihami: Pedagógiàt vègeztem.
(meg egy kis pszichológiàt, meg egy kis ez×az-t. ) Hàt te?
A celebhíreket èn sem szeretem - nyugodtan keresgèld ott a hsz-aimat, ritka, nem vesztegetem az időmet '- ezekre àltalàban mègis "ràharapnak az emberek. Mert lehet őket porig alàzni . Kiadhatjàk mèrgüket, sèrelmeiket, irigysègüket.
Ezèrt ès ők tartjàk felszínen a celebsèget.

Èn pedig mèrges vagyok, mert közvèlemèny ès èrtèkrendformàlók mègis ezek a semmiről szóló íràsok.
Pl. Vajnànè meg luxusprostik: fogj egy gszdsg fèrjez ès tièd a vilàg. V. A Kasza t., Rubint R. - ezt figyeltem, napok òta fönn van itt- mert itt tartjàk.

De egy nőt, ha celeb, ha nem, az anyasàgàban mièrt kell alàzni? Ràadàsul mèg pozitív üzenete is van. Kèrdezem èn, az "anyukaàllomàny" egyik tagja.
Mièrt lenne tabu az anyasàg? Míèrt ne oszthatnà meg akàr a nagyvilàggal is, ha a Kasza tibi megoszthatja - a mittudomènmit? - Ez a cikk jó.
Igaz, a Gàspàr lànyè kapósabb.

Vàlogatàs nèlkül mindenhovà írsz egy lealàzót?

Gondolkodj is :)
namihami
@JAJMÁR: Én pedig elektronikát végeztem. Villamosmérnökit. Bár abból kimaradt az ez+az.
De attól még nem biztos, hogy ""gondolkodásom"" csak a Te irányodból nézve téves.
Nem mindenhova írok lealázót, de az ilyen celebszagú médiamegnyilvánulások irritálnak. Főleg egy olyan tv-ben, amelyik vagy kormánypropagandát vagy celebpropagandát nyom úton-útfélen.
Az ilyen fajta ""anyaság"" nem családszeretet, hanem villogás a világ és a főleg a kassza fele. Ez a szereplés, előtérbe tolva a gyereket, nem mutat (számomra) túl nagy különbséget az általad idézett ""hölgyekkel"" szemben. Nagyon úgy érzem, hogy a legfontosabb cél az, hogy amíg otthon kénytelen lenni a kicsivel, addig se felejtsék el a nevét. Nehogy kiessen a médiavilág körforgásából.
JAJMÁR
Akkor beszéltünk. Részemről nézek a saját célom után.
üdv. :)
namihami
@JAJMÁR: Igen és (néhány kommentelőtől eltérően, bizonyos bornévadóra utalva) európai hangon. Szinté báj-báj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.