Óvodába megy januártól Sarolta hercegnő, Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosa és hitvese, Katalin hercegnő másodszülött gyermeke. A hírt hétfőn jelentette be a Kensington-palota, a szülők londoni rezidenciája. MTI-HÍR A bejelentés jelentőségét az adja, hogy Charlotte, aki jövőre hároméves lesz, mindössze a harmadik a brit trónutódlási sorrend első néhány helyén állók közül, akit óvodába adnak. Az első Charlotte édesapja, Vilmos volt, a második György herceg, Vilmos és Katalin fia, Sarolta bátyja, aki azóta már iskolai előkészítőbe jár.

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék MTI-nél tombol a tudatlanság,

de ők még büszkék is rá és persze a derék matyar média béget utánuk

Mottó helyett csak úgy szólok:
London a második legnagyobb
magyarlakta város

A derék MTI jóvoltából a derék matyar média közzé tette azt a nagyon fontos hírt, hogy „Oviba megy a kétéves Sarolta hercegnő”. Nos ezzel mjár magával is vannak gondok, mert „UK's Prince William's Daughter Charlotte to Start at Nursery Next Year”, azaz természetesen nem oviba megy, hanem nursery-be.
Ennél is elnagyoltabb, hogy szerintük „Charlotte, aki jövőre hároméves lesz, mindössze a harmadik a brit trónutódlási sorrend első néhány helyén állók közül, akit óvodába adnak. Az első Charlotte édesapja, Vilmos volt, a második György herceg, Vilmos és Katalin fia, Sarolta bátyja, aki azóta már iskolai előkészítőbe jár.”.
Hát az első négyből „brit trónutódlási sorrend” –ben még igaz is lenne, de ott van az 5., a kedvenc nagybácsi Harry vagy Henry herceg, aki bizony szintén járt az intézményben, s annak idején a világsajtót nem keveset foglakozott a csínytevéseivel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.