Sokat javult a véleményünk az utóbbi években. A magyarok többsége szerint egyre jobb helyzetben van a magyar gazdaság, hosszú évek óta nem volt példa arra, hogy ennyire kedvezőnek lássuk a helyzetünket - derül ki a legfrissebb, tavaly őszi Eurobarometer felmérésből. Ha lehet hinni a számoknak, akkor egyre több magyar elégedett a saját pénzügyi helyzetével is, illetve a legtöbben a munkahelyükkel is ki vannak békülve.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a fránya Déjà Vu

Ismét nagyon sokan jobban hisznek a propagandának mint a saját szemüknek

A derék portfolio.hu számol be egy felmérésről, melynek során „Magyarországon 1039 embert kérdeztek meg ” a gazdasági helyzetről. A „Tényleg egyre jobban élnek a magyarok? Mutatunk hat ábrát, melyek szerint igen” című írás.
Nos nem ismervén a felmérés körülményeit, annyi biztos, hogy az eredmény ártunk és qurmányunk propagandája hatékonyságáról ad tanúságot! =))
papa.49
Ilyenkor már csak JÓL KELL KIVÁLASZTANI A VÁLASZADÓKAT az eredmény már borítékolható !!!
Hazug portál !!!
Kérdezettek meg kisnyugdíjasokat 1000 et és pontosan írjátok meg a választ !!!
RonaGyuri
@papa.49: sajnos ők a leghiszékenyebbek!
papa.49
@RonaGyuri: Ebben nem értek egyet veled, én is az vagyok és engesztelhetetlenül gyűlölöm a fütyiszt, és a csutigecit , és még sokan vannak akik így gondolkoznak !!!
RonaGyuri
@papa.49: sajnos a többség nem így van vele

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.