Mi lett vele? Molnár Anikó szerint ezek a férfiak balf.szok – Mondta ezt egy 50 milliós luxusverdában ülve Molnár Anikó becsüccsent egy 50 millás sportkocsiba, és elmondta a frankót a férfiakról, a gyerekszülésről, meg a hízásról. Anikó a láthatóan kissé ijedt Tordai István mellé ült be a Porschéba, a Sport Verda Lady című műsorban. Nézze meg fenti videónkat, szigorúan vicces tartalom! Mi lett vele? Molnár Anikó szerint ezek a férfiak balf.szok – Mondta ezt egy 50 milliós luxusverdában ülve Molnár Anikó becsüccsent egy 50 millás sportkocsiba, és elmondta a frankót a férfiakról, a gyerekszülésről, meg a hízásról. Anikó a láthatóan kissé ijedt Tordai István mellé ült be a Porschéba, a Sport Verda Lady című műsorban. Nézze meg fenti videónkat, szigorúan vicces tartalom!

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Kétféle férfi létezik ebben a korban szingliként..." - és nőben?
Eladott Ország
Ühüm..."Nem igaz, hogy kitartottak, volt egy párom, kapcsolatban éltem, ő fizette az albérletemet és a számláimat. " Szoktam mondani, hogy úgy éltetek, mint a vidéki kultúrház igazgató és a kóristalány...mos rám, főz rám, takarít rám, szoprán. Legközelebb írják már le az érdemeit és, hogy mitől különleges, talán egy okos tudós nő, szeretnénk tudni milyen kimagasló tulajdonsága miatt írnak róla folyamatosan. Talán illenék ismerni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.