Öt év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy 26 éves férfit, aki egy valódinak látszó fegyverrel kirabolt tavaly tavasszal egy II. kerületi dohányboltot – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A közlemény szerint

a vádlott tavaly március 8-án egy Törökvész úti dohányboltban úgy tett, mintha vásárolni szeretne, megvárta, míg az eladó kinyitja a kasszát, majd elővett egy valódi pisztolynak látszó gáz-riasztófegyvert, amit az eladóra szegezett.

Az eladó a kasszában lévő készpénzt egy nejlonzacskóba rakta, azt a vádlott elvette, ezután a pultra kirakott alkoholt és cigarettát is magához vette, majd elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban már másnap elfogták.

A férfit a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt 5 év börtönbüntetéssel sújtotta, az ítélet jogerős.

Forrás: MTI

Fotó: Pixabay cco

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz pedig semmit a trafikok szétosztása miatt.
Borsodi
Ez igen! Ha megölsz egy lányt házi őrizet.kirabolsz egy trafikot nem sérül senki,öt év börtön.Akik pisztoly nélkül nyúlnak le milliókat milliárdokat az nem büntethető.
www.youtube.com/watch?v=klhXlUN7bSA
bakegya
aZ ARÁNYOKRÓL NEM SZÓL A FÁMA.MONDJUK ARRÓL,MENNYIT LOPOTT A NIKOTIN FÜGGŐ SZERENCSÉTLENSÉG-@Borsodi: kemény öt év,játékpisztojal kivitelezve-de orsos prbán lőrincék milliárdjai rendben-A Z EGÉSZ BALATON pedig a bónusz a NÉPPÁRTOS BŰNBANDÁNAK A TRAFIKOKÉRT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.