Vasárnap éjjel kiderül, vajon Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje elnyeri-e a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat. A KSH-ban annyira drukkolnak a győzelemért, hogy az Oscar-díj átadás alkalmából készítettek egy, a magyarországi szarvas és szarvasmarha-állományt ábrázoló infografikát - közölte lapunkkal a KSH.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos a derék KSH inkább figyelmesen sétálna a piacon.
Egyébként a derék mno.hu is beszállt a bohóckodásba:

Mi van?

Már tényleg ennyire nem tudunk magyarul?

Már talán nincs is 24óra, s ismerté válnak a 2018-as Oscar-díjazottak, pontosabban, hogy kik és mik nyerték a díjakat. A derék mno.hu is ennek örömére tegnap este Lakner Dávid tollából cikket rittyentett. A cikkel semmi különös gond sincs, de a címévek annál inkább, s már csak azért is, mert hasonló gondolatokat (ki volt az ötletadó nem tudom) más portálok is megfogalmaztak: „Begyűjtheti-e a harmadik Oscar-szobrot is egy magyar film?”!!! =))
Nos a mondat persze ténybeliségében (mármint abban, amit állítani szeretett volna, lévén a magyar filmesek már vagy egy tucat Oscar-t szereztek és magyarkéntekkel is a fél-tucatnál tartunk) is ezerrel sántít. Azonban a mondat magyartalan baromság. Valójában azt akarta mondani, hogy: a harmadik magyar film is befutó lesz-e! =))
justhpeter
@RonaGyuri: A statisztikai marhák jobbak ?
Eladott Ország
"Azt is írta az újság, hogy Vajnáné a legnevesebb filmes díjátadók állandó díszvendége, ahol a legnagyobb hollywoodi sztárokkal szokott közös fotókat készíteni. Amúgy szerintem is így van. Timi a díszvendég, Meryl Streep meg ott rinyál a mosdó előtt, hogy fotózkodjon már vele a Dísztimi, hátha úgy az ő nevét is megjegyzi a közönség. Sőt, ha megjelenik mondjuk Arnold Schwarzeneggerrel egy fotón, az emberek azt találgatják, hogy ki az a muki a Timi mellett.
Én nagyon megértem, hogy rendezni akar egyébként. Hiszen már annyi sikert elért az életben. Csodás feleség, isteni fánkot süt, ékszert tervez ,már filmben is szerepelt és mekkora sikere volt! Már tényleg csak a rendezés van hátra. Gyötri a "teheccség" azt bizony ki kell adnia magából, mert a végén szorulása lesz.Nagyon büszke vagyok én Vajnánéra, mert mégis a magyar ugar terem ilyen hihetetlen tálentumokat, mint amilyen ő is. Örömmel fizetek bármennyit, az ő boldogsága nekem minden pénzt megér. Már alig várom a filmet és tiszta szívből remélem, hogy Rogán Cecília követi a példáját és ő is rendez egy nagyszabásút, esetleg kap az urától egy komplett minisztériumot, hogy ki tudjon ő is bontakozni. Mert az nem lenne jó, ha elnyomva érezné magát és lemaradna a barátnője mögött. Az egy dolog, hogy helikopterrel jár lagziba, de az végül is elég kispolgári, majdnem csóró dolog, hiszen bárki megengedheti magának."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.