Facebook-posztban kelt ki magánügyének nyilvánosságra hozatala ellen Hajdú Péter és bocsánatot kért azoktól, akiket esetleg megbántott.

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Mint azt korábban mi is megírtuk, valaki kiszivárogtatta az ATV-n futó Heti Napló munkatársainak belső chatelését. Ebben Hajdú Péter egy nagymamapornóból kivágott képet küldött el a kollégáknak, ami kiverte a biztosítékot.

Mint a legtöbb helyen, nálunk is működik egy belső chat oldal, ahol a munkával kapcsolatos szakmai dolgokat beszéljük meg. Nagy előnye, hogy gyors a kommunikáció, mindenki látja miről van szó. Na, erre az oldalra töltött fel egy mocskos dolgot Hajdú Péter.

A médiában dolgozunk, nem vagyunk vaskalaposak, de gondoljanak csak bele, milyen érzés lehetett meglátni a pornóvideóból kivágott képet, aminek egy nagymamakorú néni a főszereplője. Na és ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével

– mondta a Borsnak az egyik stábtag.

A fotót ITT nézheti meg.

A lap a Heti Napló egyes stábtagjaitól pedig úgy értesült, hogy Hajdú

gyakran durván, megalázó módon bánt, beszélt kollégáival, ami sokakban lelki problémákat keltett, és nem volt jó hatással a szakmai munkára sem.

Hajdú szerda reggel a Rádió 1-en Sebestyén Balázséknak már elmondta véleményét, most pedig ezt írta ki saját Facebook oldalára:

Végtelenül undorító és gusztustalan dolog nyilvánosságra hozni egy szerkesztőségen belüli belső csetelést. Ez ma megtörtént, és borzasztóan szégyenlem magam. De talán annyi mentségem van, hogy kollégák vagy barátok közötti üzenetváltások szinte soha nem kerülnek nyilvánosságra. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez egy több, mint fél éves whatsappolás és ebben a körlevelezésben az atv vezetői közül senki nem vett részt, így erről ők is most értesültek.

Hangsúlyozta:

Ergo hülyeség, hogy emiatt távoztam volna, hiszen akkor nem csak én nem folytatnám a jövőben a csatornánál.

Hozzátette:

Szóval elnézést kérek, ha valakit megbántottam, és mielőtt tovább pörögne ez a belső cset sztori, még egyszer jelzem, hogy erről sem a tulajdonosi kör, sem a csatorna vezetőség nem tudott!

A Bors mai cikkében egyébként azt is megjegyzi, hogy azt az ATV-nél is elismerik:

Hajdú sikeres műsorokat készített, a Heti Naplót, a Frizbit is sokan nézik, de az említett okok miatt mégis nemkívánatos személlyé vált.

Forrás: Blikk, Facebook, Zoom.hu, Bors

Cikk- és címlapkép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Igaza lehet. Aki alkalmaz egy Hajdú Pétert, az egy nagyi pornó miatt nem fogja kirúgni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.