Még idén nyáron költöznie kell Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai villájából.

Az ingatlant értékesíteni fogják a költözés után, a szomszéd már be is jelentkezett érte. A három éve húzódó ingatlanügyre végre pont kerül, mivel a bíróság úgy döntött, hogy Pécsi Ildikó egykori menyének, Pártos Csillának és fiának (aki Pécsi Ildikó unokája) ki kell költöznie a Cseppkő utcai ingatlanból, ami jogszerűen a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő tulajdona.

A tárgyalásról készült korábbi videót itt megnézhetik:

„A bírósági eljárás befejeződött, itt már nincs helye sem fellebbezésnek, sem időhúzásnak, a jogellenes ingatlanhasználatot a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni”

– mondta a Borsnak dr. Ma­gyar György, Pé­csi Ildikó jogi képviselője, majd hozzátette: „In­formációim szerint ügyfelem nem kíván beköltözni az ingatlanba. A lakást a család megsegítése céljából vették, vagyis nem ma­guknak, jól érzik magukat Gödöllőn, ő is és Szűcs Lajos is” – mesélte a lapnak az ügyvéd.

Címlapkép: YouTube/BlikkTV

(borsonline.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A legalja ember semmizi ki a családját.
Pécsi Ildikó, a Lajosa, meg az ingyenélő fiacskájuk -- kisemmizték a családjukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szaboria1: Meg egy dolog: bar mi, laikusok nem lathatunk bele a jogaszok perirataiba, hivatkozasaira, de ha en akarnam kiperelni a menyemet a hazambol, akkor minden forumon arra epitettem volna Csilla letamadasat, hogy EN FELAJANLOTTAM neki egy ingatlant, de o azt nem fogadta el! Ez az egyetlen olyan pontja van az egesz esetnek szamomra, ami Csilla mellett szol, mert ha tenyleg visszautasitotta volna a lakast, ahogy mondod, akkor ebbe Magyar Gyorgy MINDEN beadvanyaban hivatkozhatott volna, es akkor mar nem most, hanem legalabb 2 eve lezarult volna ez az egesz piszkos hercehurca. De erdekes modon ezt meg a muveszno sem verte nagydobra, meg a Blikkben vagy a Borsban sem. Vajon miert? Mert lehet, hogy felajanlott egyet, de lehet, hogy olyat, amibe meg egy hajlektalan se ment volna bele joszivvel.Szoval miert nem verte a mellyit az utobbi ket evben a muveszno, hogy :" en mindent megprobaltam, me'g lakast is felajanlottam nekik, de nem fogadta el. " (Ha nem fogadta el Csilla, akkor annak is nyomanak kell lenni a birosagon, hogy MIERT nem fogadta el? Az o eseteben nem nagyon mondhatta volna a biro kerdesere, hogy "csak", ennel azert komolyabb indokanak kellett lennie hogy miert nem fogadta el)
karma1
@csipetke: Bocsika, felreolvastalak, aha, a Szucs Csaba a hasznalhatatlan fiu, a pecsi fia. Aszittem a Lajos penzerol beszelsz...
szaboria1
@karma1: Sajna ilyen ma a magyar bulvár sajtó. Pécs által felajánlott ingatlanról csak egyszer eset szó. A Borss is meg írta 150 millió ft.- fizettek ki Pécsi Ildikó és férje valamint a fiúk amit az Ifjú Szücs Csaba és Pátos vett hitelkén. Pártos egyetlen egy fillért sem fizetett ebből sem. Viszont a lényeg ez az ingatlan sosem volt a fiatal páré ez mindig is a Pécsi tulajdona.
karma1
@Horizont: Aranyom, ELVIEKBEN, ! En azt mondtam, hogyha az tartotta csak eddig vissza a fiut, hogy az anyja megparancsolta neki, hogy ne latogassa a nagyanyjat, akkor a 18 eves kor eleresevel nagykoruva valt, ELVILEG meg is latogathatta volna a nagyanyjat, HA AKARNA'!
De ebben az esetben sokkal osszetettebb a kerdes, egyaltalan nemcsak arrol van szo, hogy Csilla a feketeseggu zord anya, aki eltiltotta a gyereke't a nagyitol...:o)))
karma1
@Horizont: Jot nevettem a bejegyzeseden,...;o))))
csipetke
@szaboria1: 8:03 Túlságosan elfogult vagy Pécsivel kapcsolatban,és nyilván az ő verzióját ismered,amiben épp csak szentté nem avatja saját magát.Szánd rá azt a 269 ft-ot,és olvasd el a Pártosról szóló cikket a jún.8.-i Best magazinban,és másképp fogod látni a dolgokat,Pártos Csilla Pécsivel szemben nem nyilatkozott úton-útfélen,és jó volt ezt a cikket olvasni,mert Pártos nem mond egy rossz szót sem az ex-anyósáról,sőt...(a barátnőm miért járt volna nálatok?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.