Az olim­pi­kon az íté­let­hir­de­tés után tel­je­sen össze­om­lott.

A bíróság egy hete ítélte Növényi Norbertet három év négy hónap börtönre adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. Az ítélet és az elmúlt évek nehézségei miatt a sportoló teljesen összeomlott. Megvonták olimpiai járadékát, el kellett adnia a házát, a családját is nehezére esik eltartani.

Mindenemet elvesztettem, tönkretett ez az egész, ráment nyolc évem! Nem szégyellem bevallani, pszichológus segítségét kellett igénybe vennem ahhoz, hogy feldolgozzam ezt a helyzetet. Megszégyenítő, megalázó helyzetbe kerültem. Ha nincsenek a barátaim, akkor most nem lenne hol laknom! 

– mondta a Ripostnak Növényi.

Dráma – az összeomlott Növényi Norbertet pszichológus segíti

Fotó: Facebook

A lapnak hozzátette: 

Úgy büntettek meg, hogy semmilyen bizonyíték nincs ellenem. Ezt nem lehet ép ésszel kibírni! Nincs más hátra, az ügyvédemmel most fellebbezünk a felmentésemért.

Az elmúlt két évben öt különböző helyen éltek párjával, volt, amikor a villanyt kapcsolták ki, máskor arra is alig volt pénzük, hogy a tizennyolc éves gyermeküket ellássák.

A másodfokú eljárás keretében a birkózó elszántan küzd majd azért, hogy bebizonyítsa, az ellene felhozott vádak hamisak.

Felháborító ez a helyzet! Én nem csináltam semmit, és elítélnek három év négy hónapra? Mire? Manipulált, hiányos hangfelvételekre? Fel sem használhatták volna! Nincs egy tetten érés, egy fotó, semmi!

- mondta Növényi.

Forrás: Ripost, Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Úgy büntettek meg, hogy semmilyen bizonyíték nincs ellenem. "...

az ítéletnek lesz(van) egy indoklása...na, azt kell feldolgozni, mert abból kiderül ki kivel van...

...az ügyvédje addig úgysem óv, amíg nem olvasta az indoklást.
cikicakk55
@Shikari: Most egyet érted a beírásoddal. Nem olyan befolyásos ember Növényi,hogy megérje a kormánynak eltussolni az ügyét. Így épp azért,mert nincs kivételezett állapotban,így nem hinném,hogy a bíróság teljesen alaptalanul ítélte el. Nem tudom mit tett,azt sem,hogy ez a büntetés mennyire jogos,vagy mennyire sok vagy kevés. Rengeteg embert ismerek,akiket leellenőrzött az Apeh majd a NAV,de nem találtak náluk semmit ami terhelő lehetett volna. Nem hinném,hogy a túlterhelt bíróságok,csak szopatásból büntetnének.
tudode
Ne bízza el senki magát!
.
Visszatérnek a tavaszi álmok, .
.
--------Bárkit feljelenthetnek (a védett személyeken kívül)
Nagyjából 14 600 találat (0,27 másodperc)

--------Lehallgathatnak, bekamerázhatnak bárkit, aki „szóba jöhet” bűncselekmény elkövetőjeként
24.hu/belfold/2018/05/29/lehallgathatnak-bekamerazhatnak-barkit-aki-szoba-johet-buncselekmeny-elkovetojekent/
szaboria1
Kérdés milyen szerződést írt alá amikor a cég reklámarca lett? Amennyiben a cég a bevétele után is fizetettek neki és ez által bevették a cégbe akkor bizony ráfázott.
Macskaszem
Már az is szép, hogy 8 évig el tudta húzni, most fellebez, megint húzódik valameddig, aztán egyszercsak elévül. Lagzi Lajcsi is erre hajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.