Közértben, eladóként fog dolgozni a Neoton egykori énekesnője, Pál Éva, hogy fizetni tudja hitelének részleteit.

Havi 170 ezer forintot kellene fizetnie 240 hónapon keresztül, amit nem tud vállalni. A bank az értékénél jóval alacsonyabb áron, 25 millióért verné dobra az ingatlant, Éva 36 millió forintért árulja, de már csak két hete van arra, hogy pénzzé tegye – írja a Bors.

Az egykori énekes azt mondja, a hitel kiváltása után a különbözetből vidéken kezdhetne új életet.  Az énekesnő a Facebookon kért segítséget ismerőseitől, és az meg is ér­kezett:

egy régi barátja felveszi eladónak a csepeli piacon működő közértjébe.

„Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába” – mondta a Borsnak keserűen az énekesnő. „De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök”– tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: Facebook/ Pál Éva

(borsonline.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Tessék mondani, idáig hol működött? A Neotontól már vagy 40 éve kitúrták, mert nem akart lefeküldni hanglemezgyár, nagy hatalmú"dottoréjának''"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Tessék mondani, idáig hol működött? A Neotontól már vagy 40 éve kitúrták, mert nem akart lefeküldni hanglemezgyár, nagy hatalmú"dottoréjának''"!
36
@tulipan: Ja. Nem úgy mint Csepregi.
Dr plágium
@tulipan: Úgy emlékszem gyerekeknek írt könyvet miután a fia megszületett.
Dr plágium
Nem szégyen a munka csak piszkosul kellemetlen. Ha pedig a létfenntartásra kell a pénz, bizony mindent elvállal az ember.
karma1
@emerencia: Mire? Kozerti eladonak nem kell kepesites. Nem uzletvezetonek megy, hanem csak eladonak, kasszasnak. Az meg barki lehet...
karma1
Ez azert elegge gaz, sajnalom szegeny csajszit, nagyon jo hangja volt. Azert nettoba ennyit kifizetni havonta...Szep kis kamatai lehetnek, mert 170 000 x 240 honapra (20 ev) 40 800 000-et kell visszafizetnie.Plusz meg elnie is kell, aramert, vizert, telefonert, kozlekedesert szinten sokat kell fizetni, es akkor meg egy falatot nem is evett.

Egyebkent hogy tudta ennyire az utolso pillanatra idoziteni a cselekveset? Sajnalom szegenyt azzal egyutt...:o(((
emerencia
@karma1: Kasszásnak nem kell de tőlem anno kérték amikor érdeklődtem az élelmiszer eladói munka után kisboltban. (Nekem sincs eladói képesítésem.) Egy kisebb közértben is előfordulhat, hogy egyedül lesz a nap egy részében. Akkor pedig mindenképpen kell szakirányú képesítés. A nonfood multinál is kellett vagy szakmai vagy kereskedelmi végzettség a vevőorientált eladói munkakörhöz. (A vásárlók ilyen helyeken gyakorta belekérdeznek a műszaki részletekbe.) Sajnálom szegényt mert amit egy ilyen helyen tud keresni, abból aligha aligha fogja megoldani anyagi problémáit de mivel hír lett belőle, hátha eszébe jut valakinek. Emlékszem rá, tényleg nagyon szép a hangja.
Eriksson
"Közértben lesz eladó a Neoton egykori sztárja"
Kilóra, vagy darabra?
sokanvagyunk
Magánügy. Nem a közért, hanem saját boldogulásáért dolgozik.
terlasz
A munka nem szégyen, de ebből az állásból nemigen tudja fizetni a részleteket. Vessen magára: Miért nem született mondjuk Matolcsi Györgynek vagy Orbán Lőrincnek?
Dr plágium
@emerencia: Dolgoztam anno másodban a Tescónál pénztárosként, nem kellett hozzá semmi, csak kevés számítógépes ismeret, de arról sem kérték a papírt (pedig volt).
emerencia
@Dr plágium: Kasszásoknak nem kell de az énekes hölgy eladó szeretne lenni.
Dr plágium
@emerencia: Szerintem a piacon tök mindegy...ott sincs mindenkinek papírja.
emerencia
@Dr plágium: Ez tényleg elképzelhető.
CsipkeRózsa
Először olvasva a címet, úgy értelmeztem, hogy őt adják el a KÖZÉRT-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.