Puzsér Róbert szerint Majka "alávalóan" és "aljasul" bemószerolta Curtist a rendőröknél a nyilvános kiállásával. Dopeman úgy látja, barát ilyet nem csinál.

Mint ismert, a napokban a Szegedi Ifjúsági Napokon Majka a közönség előtt kelt ki fellépőtársa, Curtis állítólagos kokainos ügyei miatt (a hírek szerint mentőt is kellett riasztani a fellépőhöz a fesztiválon), majd nyilvánosan bejelentette, nem dolgozik tovább együtt vele. 

Nem ért egyet Majkával Dopeman és Puzsér – utóbbi "aljas árulást" emleget

Fotó: YouTube

A Blikk úgy értesült, azóta már nyomozás is indult Curtis drogozása miatt.

Sokan dicsérik kiállása miatt az ózdi rappert, ám Dopeman és Puzsér Róbert nem ebbe a körbe tartoznak. 

Dopeman csupán négy mondatot írt ki a Facebook-oldalára, de mindenki érti, hogy a Majka-Curtis-afférra utalt velük:

BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél “csendesebben” is szakítani. Ha már “csibész” az ember...

Puzsér Róbert szokásáshoz híven ennél kissé bővebben fejtette ki mondanivalóját az ügyről:

Puzsér Róbert

Minden második rock & roll formáció életében eljön a pillanat, amikor egyik tagot annyira bedarálja a szex és drogok által terhelt életforma, hogy a többiek kibasszák a bandából. Ilyen esetből a...

Mint Facebook-bejegyzésében írta, szerinte Majka "aljasul" "elárulta" Curtist azzal, hogy nagy nyilvánosság előtt mószerolta be a drogozással.

Olyan eset, hogy egy banda tagjai egy koncerten bemószerolják a haverjukat rajongók ezrei meg a rendőrség előtt, mert az drogozik, még nem fordult elő a szórakoztatóipar komplett történetében.

Arra az elvetemült aljasságra, hogy a haverodra ráküldd a hatóságot, mert épp nem alkalmas arra, hogy haknizz vele, a mai napig nem volt példa – és jött Majka, az ózdi hős, a drog elleni harc apostola, a cserbenhagyott barát, hogy a poptörténet lapjaira jellemtelenségből és árulásból új fejezetet írjon.

A kilencvenes években mindenki táncolt – de hogy bárki ilyen nyilvánosan döfje hátba a tulajdon testvérét, arra 2018 második feléig kellett várni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egyetértek. Majka köztudottan és láthatóan is több zsák speed-et fogyasztott el annak idején. Van az a szint, hogy be kell vonni a barátokat, családot, de az ilyen "proli" nyilvánosság elé teregetés, főleg az "én mindent megteszek" műsorral elég okádék. Majka, közted és Curtis között az egyetlen különbség, hogy neked szociálisan elfogadott szintre kellett vinni a drogozást a cele RTL miatt. Neki nem volt fék, nincs kinek másnak mutatnia magát.
Nyírfa
Hát, ez nehéz ügy, nem tudhatjuk, Majka miért tálalt ki. Mindenesetre feltűnően magyarázkodik, mint aki megértést, sőt, együttérzést akar kicsikarni egy kevésbé vállalható tette kapcsán.
Dopeman megnyilvánulása sokkal intelligensebb, mint amilyen kulturált Majka valaha is lesz.
terlasz
Majka az igazat mondta, így talán segíthet a barátjának leszokni a gyilkos szenvedélyről.
Ebben az országban az igazságot nem tolerálják, ezért aztán nem is számíthat megértésre.
Puzsér és Dopeman is van annyira szarházi, hogy ne érdekeljen a véleménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.