Steiner Kristóf és párja pénteken fogadtak örök hűséget egymásnak.

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

Kristóf már fotókat is posztolt közösségi oldalán a nagy napról.

A szerelmes képről csak úgy sugárzik a fiatal pár boldogsága:

a fotón a blogger-műsorvezető és szerelme első hitvesi csókját láthatjuk.

Kristóf a posztban elmondja, hogy

házasságuk az ő saját döntésük, az ő saját útjuk, egy ösvény, melyen mostantól már közösen lépdelnek.

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szerintem, ezt csak polgárpukkasztásként tette fel. Megkínlodta már az eddigi életét. Én szeretem őt, a gyerekeim baráti köréhez tartozik. Jólelkű, rendes srác. divany.hu/szuloseg/2014/07/05/a_fiam_elem_allt_es_azt_mondta_meleg_vagyok./
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@human: máskor is láttam már tv-ben meleg esküvőn hitvesi csókot, és bár nem voltam odáig érte, de nem éreztem ilyen visszatetszőnek, magamutonak!
Aki Én
A kép láttán a gyomrom forog, habár tisztában vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá, nem ártanak senkinek, és a képeket is a privát oldalára tette fel.
Az viszont érdekes tanulság, hogy pont a ,,kereszténydemokraták" utálkoznak a legjobban.
Olyan ez, mint egy tál körömpörkölt. Attól is forog a gyomrom, de tudom, hogy van aki imádja. Ettől még nem akarom elpusztítani.
Katalina62
@human: egyébként az ízléstelen magamutogatást hetero pároknál sem szeretem! Steiner Kristóf okos ember, pontosan tudta, hogy amit kitesz az oldalára, azt mindenki láthatja, vagy így, vagy úgy! Ha a barátainak szánta ne tegye ki! Ha polgárpukkasztást akart, akkor az emberek reagálni fognak rá!
human
@Katalina62: Mindenkinél máshol van az ingerküszöb. Nekem ezekkel a képekkel semmi bajom nincs. Megnéztem. Mondjuk én sem fogok ezen kívül ilyeneket nézegetni azért :)
Ami nekem ízléstelen volt az első pride néhány képe amit a sajtóban láttam. Volt valami papnak öltözött szakállas fószer. Pedofil botrány ide vagy oda, azt akkor sem tartottam odavalónak. Meg a bőrszerkós cuccokat is nyugodtan felvehetik a bárokban, de a pride nem erről kellene, hogy szóljon. Nem néztem mostanában, talán már nem nyomják ennyire magamutogatóan.
human
@Mirabilis: Mit értesz kérkedés alatt? Két meleg embert én is ismerek. Nem mondanád meg róluk. Én is csak miután hónapokat dolgoztam mellettük tudtam meg.
human
@Mirabilis: Ha pedig azt érted kérkedés alatt, hogy fogadalmuk alkalmából ilyen képeket készítettek, akkor arra kell, hogy gondolja még nem láttál esküvői albumokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok