Talán Kosztolányi írta valahol Karinthyról: Ez a marha volt közöttünk a legnagyobb zseni! Kétségkívül igaza van. A XX. század legkiválóbb gondolkodói között van a helye, csak hát a humorista sokszor eltakarja a filozófust.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Evikati: @narziss: Fiával nemek is volt szerencsém személyes találkozóra és beszélgetésre is, ráadásul van vmi, ami ugyanaz kettőnk életében, nagyon tetszett neki, mikor megtudta. Olvastátok tőle az Ördöggörcsöt?

narziss
@ugyeugye: Az Ördöggörcs nekem is "megvolt", ahogy az előbb írtam. :) A legtalányosabb alak benne - és a családban is - a "fájdalomherceg" költő: Gábor, akiről Benedek István Aranyketrecében is lehet olvasni. (Elmegyógyintézetbe került, Benedek talán kezelte is, ha jól emlékszem...)
Evikati
@narziss: nem olvastam a könyvet, nincs is a birtokomban. Remélem nekem is lesz időm a nyáron pótolni.
Utazásaim és kíváncsi természetemnek köszönhetően sok híres emberrel találkozhattam már, ha csak egy kézfogás erejéig is. Az emlék megmarad és jó mesélni róla. Ezzel ugyan nem sokan dicsekednének, de hozzátartozik az életemhez. Kádár Jánostól 12 éves koromban még puszit is kaptam. Walter Ulbrich az NDK hírhedt, első embere megsimogatta a fejem szintén kisiskolás koromban. Lady Diana budapesti látogatása alkalmából az Iparművészeti Múzeumnál kezet fogott velem:-D Nem sorolom tovább, mert nagyon sok hírességhez kapcsolódik emlékem, mert még dicsekvésnek tűnik. Ebben a korban, melyben én vagyok, ezek az találkozások már történelmi érdekességeknek számítanak:-DD
ugyeugye
@Evikati: és még mi is szeretünk Téged :)))
ugyeugye
@narziss: Benedek Istvántól én a Párizsi szalonokat imádom.
Evikati
@ugyeugye: Olyan aranyos, jó ember vagy! Én is....titeket:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.