Mondanánk, hogy megrendezett, de ilyet nem lehet kitalálni. Mikor volt a honfoglalás? – hangzott el ez az egyszerű(nek szánt) kérdés az Észbontók című antiműveltségi vetélkedőben a Viasat3 műsorán, még a műsor egyik első adásában. A válaszba még azok is bele fognak pirulni, akik annak idején a Budapest Tv-n edződtek. Kattints a lejátszásra és sírj!

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a kis jelenetket nagyon szivesen levetitenem naponta kb. 1000-szer hoffmann rozsacskanak, palkovicsnak, de kaslert se hagynam ki belole...
Csak azert , hogy lassak, mennyire van szukseg erkolcs-es hittanra, mindennapi testnevelesre, mindennapi eneklesre, a 197 loveszpalya megalkotasara, fociakademiakra, es mennyire jo, hogy eluldoztek a CEU-t, meg a eppen hogy verik most szet az MTA-t es aki meg gondolkodni mer,...
Legyenek rohadt buszkek magukra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Soha nem volt normális, de hibázott a szülészorvos is ezt kellett volna kidobnia a placenta helyet !!!
Commenter
@papa.49: a hiba már ott elkezdődött hogy a szülei összejöttek! Azok se százasok, de addig kapartak amíg a nyomorból ki nem evickéltek a párt révén.Ilyen senkik ilyen magasra ilyen teljhatalommal még soha. Na innen szép nagyot esni.
Nessy
Én nagyon naív lélek vagyok. Egyszer láttam ezt a műsort, és azt hittem, hogy nem szabad megmondani a helyes választ, hanem direkt kell marhaságokat mondani. Pl. Ki szerezte a Liszt rapszódiákat. Értelmes ember rávágja, hogy Liszt Ferenc. A két versenyző meg Kodály és Bartók között ingadozott, Na ezzel a szellemi kapacitással még államtitkárok is lehetnek az Orbán kormányban.
karma1
@Nessy: Na, pontosan ilyenek szavaznak orbanra meg a zsivany bandajukra, abszolut nulla IQ-val. Es sajnos ezeket meg csak ki sem kell termelni, eleg, ha a kiralyi tv-ben, sajtoban megkapjak a dezinformacijukat, amivel ezen a szinten lehet tartani oket, es kesz.
Commenter
@karma1: ikszelni azt tudnak. Elég az 4 évente.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.