Hogyan teheted különlegessé az esküvődet? Hogyan tudod felejthetetlenné tenni? Természetesen ezt kérdezi mindenki magától, amikor az esküvőjét szervezi. A meghívó, a torta, a helyszín és még sorolhatnánk a legfontosabb részleteket… mindegyik legyen exkluzív, hogy szívesen nézzük vissza majd a fotókon! Az autó is egy részlet! Legyen különleges az az autó, ami a menyasszonyt hozza és a fotókon is szerepel! Ezért a legjobb választás az esküvői limuzin bérlés! Ebben a cikkben utánajárunk az előnyeinek!

Feltöltő: Tymy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez az, amikor az ifjú pár a felcsúti szintjén rendezi a lagzit. Amikor a városi/vidéki tapló mindenáron meg akarja mutatni azt, hogy ő mekkora bunkó. Igaz, gazdag (vagy kölcsönt vesz fel--ami még súlyosabb), de a szomszédok, barátok, ismerősök is megerősítést kell, hogy kapjanak a tirpákságáról.
Arra a két-három évre, amíg el nem válnak. Mert akkorra már általában a gyerek is itt van, hadd szenvedjen az is attól, hogy milyen hülyék közé hozta a gólya.
Tymy
@namihami: Megértem, hogy vannak ilyen tapasztalataid. Mégis úgy gondolom, hogy akadnak kivételek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok