Becslések szerint minden második kismama túlsúlyos vagy elhízott a várandósság korai szakaszában, amely jelentősen növeli a terhességi magas vérnyomás és a terhességi diabétesz kialakulásának kockázatát. A terhességi cukorbetegségnek általában nincsenek tünetei, ám komoly veszélyt jelent mind a mama, mind a baba egészségére nézve. Az átmeneti diabétesz magas születési súlyt és a baba belső szerveinek megnagyobbodását […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Akkor azt is el kellene mondani hogy a család alapításkor már az orvos fel ír olyan gyógyszereket, egyéb szarokat ami " szerinte elő segíti hogy a születendő gyermek egészséges legyen. Közben a kutya sem kérdezi hogy Ugye doki, ezeknek a szaroknak köszönhető hogy az egészségesnek hitt gyermekem már legalább tíz dologra allergiás és a másik húszra érzékeny. De semmi gond , mert a mai gyógyszerek segítenek ebben hogy élete végéig ezeken éljen.
Igazam van dokikáim? Vagy ezt kurvára nem szabadna el mondanom, mert sok lenne az egészséges gyermek és az nem jó fényt vet a gyógyszer rendszeres fogyasztásnál?
De sorolhatnám miket tolnak el a dokik szándékosan. Ami természetesen szerintük nem igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.