Azonnali vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Kormányhivatalnál Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Ryanair egyik járatán... A vizsgálatot a július 27-iki, 5096-os (Ammán-Budapest) járata miatt indították, a fogyasztóvédelmi vizsgálat során a hatóság feladata feltárni, hogy a légitársaság megfelelően tájékoztatta-e az ügyfeleit és eleget tett-e a segítségnyújtási kötelezettségének - írták.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bencus intézkedik

Bizonyos szempontokból ez az igazi kettősmérce

Mottó:
„Quod licet Iovi non licet bovi l”

MTI: „Azonnali vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Kormányhivatalnál Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Ryanair egyik járatán történtek miatt”!
Az történt, hogy a cég július 27-iki, 5096-os (Ammán-Budapest) járata a viharos időjárás miatt Budapest helyett Pozsonyban szállt le és a társaság nem tudott a továbbszállításról gondoskodni
A dolog elő-elő fordul, a pikáns a dologban az az, hogy pár hete a magyaros érdekeltségű konkurens cég Budapest helyett Debrecenbe repült – úgy hogy a nem korrekt teljesítés okáról már hetek óta tudtak -, ahonnan csak több órás várakozás után szállította a célba az utasait. Ellenük valahogy nem akart a drága jó Bencus vizslatni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: MINDEKÖZBEN:

Azért néhány dolog, nagyon kimaradt

Bencus holnapra felforgatja az egész világot

Na jó, legalább is állítólag a teljes – na jó szinte a teljes – államigazgatást. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára számolt be a derék Magyar Hírlapnak arról, hogy: „Egy nagyjából ezeroldalas, átfogó jogszabálycsomag készült, amely a közigazgatási ügyek szinte teljes spektrumát érinti”. Szerinte a bürokrácia csökkentése és az eljárások egyszerűsítése a cél.
Nem vagyom meggyőződve, hogy a mézesmadzagként belengetett példák gond nélkül megvalósíthatóak, de néhány – egyébként megfelelő előkészület és szakértelem esetén gond nélkül megvalósítható - sokat, nagyon sokat hozó téma kimaradni látszik. Ezek egyik legfontosabb – s tudom erről biztosan nem szól az ezer-oldalas – példája az elektronikus szavazás bevezetése, pontosabban ennek hiánya. Pedig mint tudjuk, sok nagyon sok alkotmányos aggályra adhatna megoldást! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.