Korábban azt mondta, folyton loptak a cégből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Összedőlni látszik a HAZUGSÁG BIRODALOM, ez a biznisz nem a télapóé volt, ő csak a stróman szerepét játszotta el ELÉG POCSÉKUL !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ebben tévedsz nem állami MAGÁN TULAJDON a csutitetűé, aki körül van véve a stróman elvtársakkal !!!
Commenter
@papa.49: addig üzletasszonykodhatott amíg Vajna élt. A pénz is, valószínűleg addig volt számára szabad préda. Ami a kezébe került, az veszteséges lett, a fánkozón át a gyémántüzletig. Valahogy Vajna halála után elmaradt mellőle Kata asszony és Cecília asszony is. Sajnálni én sem fogom.
Commenter
@papa.49: pont így értettem, hogy Felcsút Zrt-é lett ez is. Az állam sajnos, ma már a tetű csak el kell olvasni a Daily Telegraph, az Economist cikkeit ahol a csutitetű egyenlő szerintük már nem is az ördöggel, hanem a megtestesült gonosszal.
papa.49
@Commenter: Hát nem ismered a régi szabályt ,,BAJBAN ISMERSZIK MEG AZ EMBER,, ezzel azt is elmondtam,
hogy mit gondolok a másik kettő ARANYMŰVESRŐL !!!
szegfue
@Commenter: 13:14 Igen, megnéztem Vida József... bár a nevét nem nagyon hallottam, de mindenesetre érdekes az önéletrajza...M.o. 3. legbefolyásosabb embere. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a Puskás Akadémia vagyona majd az államé lesz... Bár most már követhetetlen az egész... u.is eredetileg O.V. alapitotta ezt a Felcsuti utánpótlásnevelés Alapitványt és ki tudja hogy rendelkezett az okiratban...
Commenter
@szegfue: Nem figyelem a TV2 sorsát, ami a Puskás hagyatékot illeti az özvegy állítólag az állam kezelésébe adta a hagyatékot, a Spanyolországban élő rokonok és az időközben elhunyt Puskás Anikó nem emeltek kifogást Puskás Ferencné döntése ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.