Az X-Faktor idei táborában sok eredetileg egyéniben jelentkezett énekes kapott ultimátumot: vagy vállalják, hogy a mentorok által összeállított csapatokban folytatják a versenyt vagy hazamennek.

ByeAlex: ideges vagyok most a rohadék Puskásra

A jelentkezők természetesen az előbbit választották és az egyik ilyen formáció meg is mutatta, hogy érdemes volt bizalmat szavazni nekik.

A Take 3 névre keresztelt lánycsapat olyat énekelt a székes fordulóban, hogy mentoruk, Puskás Peti már túl is gondolta a közös munkát.

Azt is meg merem kockáztatni, hogy nem csak a széken szeretnélek látni titeket, de az élő showban is.

A többi mentor is nagy fantáziát látott a lányokban. ByeAlex felajánlotta, hogy ír nekik egy dalt és azt sem titkolta, hogy irigyli Puskást.

Úristen, de jók. Na, most irgykedek a Petire. Tudod, hány fiatal fogja őket szeretni meg Instán követni? Fú, de ideges vagyok most a rohadék Puskásra.

Kép: 

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egy ország, egy világ, mit világ, az egész mindenség meglepődne, ha találna magában egy szemernyi tehetséget is, és az ilyen még zsűritag, holott a jelentkezők közé sem férne be. Fél oktávot sem tud tisztán kiénekelni. Ha a macska meghallja, bájalex' hangját még az is az ágy alá bújik kínjában.
reagens
A Gáspár Lacit hihetetlenül nehéz lenne alulmúlni! A Puskás és Bogi sem sokkal jobb, Alexről nem is szólva, de ők legalább tudnak beszélni!
Málna
@Szeparepa2: Bagoly mondja...Te nem tudod, miket szoktál írni?:-)
Málna
@Szeparepa2: Ja hogy arc nélkül, pár embernek lehet? Az úgy rendben van? És még én vagyok a szánalmasan ostoba? Egy szégyen vagy.
Málna
@Szeparepa2: Nem mocskolt senkit, csak viccelődött. A mocskolódás az, amit te csinálsz. És másnak teszed szóvá...Hihetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.