Pénzről, hivalkodásról, a sikeresség titkairól beszélt az interjúban.

Schobert Norbit is elcsípte egy villáminterjúra Kadarkai Endre, aki nemrég indította el Egyszóval című műsorát Youtube csatornáján.

A fitneszguru kapott pár érdekes kérdést, például arra, hogy 1,3 milliós Facebook-táborával beállna-e valamilyen politikai ügy mögé, ha felkérnék, Norbi igennel felelt, de azt is megjegyezte,

az a mindent átfogó sötétség, ami a magyar társadalmat jellemzi, agresszivitás és sötétéség, az engem mindenképpen önmérsékletre és arra tanít, hogy inkább tartsam meg az álláspontjaim meg a véleményem.

Úgy látja, a magyar emberek – tévesen – minden problémájukra a kormánytól várják a megoldást.

Az a baj a magyar emberekkel, hogy nemhogy lefogyni nem tudnak, az életüket nem tudják befolyásolni. Honnan várják a segítséget? A kormánytól. Csóró vagyok? Oldja meg a kormány! Nincs munkám? Nem kapok jó orvosi ellátást? Oldja meg a kormány! Mindent a kormány oldjon meg? (…) Az életünket nem a kormány változtatja meg

- foglmazott.

Ami a pénzt és a hivalkodást illeti, Norbi szerint ő nem kérkedik gazdagságával, hiszen a Hublot óráját – egyesekkel ellentétben – nem a garbóján kívülre teszi fel.

Amikor beülök egy szép Mercedesbe, az nem arról szól, hogy meg akarom mutatni vidéken, hogy nekem van Mercedesem. Nincs ilyenfajta Gáspár Győző-effektusom, hogy kifele mutassam a dolgokat. Azért ülök Mercedesben, mert az a teteje

- magyarázta Schobert Norbi.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kész csoda,,hogy ez a tőkcsősz még nem államtitkár.vagy valami hasonló.. Fel sem tünne a többi hülye között..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Először is, a társadalom egy része valóban agyhalott, amihez te is hozzájárultál! Ja, és nem mindenkinek jön be a meggazdagodás az emberek hülyítésén keresztül. Neked kisapám bejött, ezáltal sarki rendőrből megmondó ripacs lettél...
kereső
@Aki Én: és ezzel együtt kártékony, mert ő is az egyike azoknak, akik terjesztik a "sötétséget"!
Málna
@csak úgy...: Mesélek. Nem érdekel a forint, az érdekel, amit látok. És azt látom, hogy körülöttem egész jól élnek az emberek. Olyan egyszerű, hétköznapi emberek, mint én. Kollégák, ismerősök, rokonok. Persze mind dolgoznak, keresik a lehetőségeket, nem másra várnak, nem azzal vannak elfoglalva, hogy másokat szidalmazzanak.
evacica
Norbi! Amint látom a sötétség nálad is megvan! Azt hiszed minden csak a fogyáson múlik! Ami meg a szerénységedet illeti arról,meg lehetne mit beszélni! Éppen most dicsekedtél el, hogy milyen órád és kocsid van és milyen jól élsz!Min csak azt várjuk el a kormánytól ami a kötelessége lenn!
Dr plágium
" ami a magyar társadalmat jellemzi, agresszivitás és sötétség," Na ebben igazad van, nagy a sötétség azoknál akik nem látnak az orruknál tovább és mindent elhisznek a fidesznek.
Még azt is hogy a Tízparancsolat betartásával nem lesznek betegek. Meg azt is milyen qrvára jó nekünk mert a kiválasztottak egyre gazdagabbak lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.