Reagált a hegedűs arra, hogy kiakadtak rá a konzervatív zenészek. Azt mondja, csak a koncertjeit szervező cég kap állami támogatásokat. A magyar komolyzenei élet egy sor szereplője fejezte ki a tiltakozását a hét elején Mága Zoltán támogatásával szemben, mert úgy érzik, hogy Mága művészete nem az a kiemelkedő, autentikus magyar zenei érték, amit feltétlenül közpénzből kellene támogatni. Vagy ha így is történik a dolog, legalább nem abban a mértékben, ahogy történik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem loptam én életemben ….

Mága Zoltán: Állami támogatást személyesen sohasem kaptam, és nem is kértem

Mottó:
Nem adtam én neki egy fillért sem. Átutaltam a bankjának, amit az ő számládára könyveltek

Az igazi unortodox fityesznyik logika egyik eklatáns gyöngyszeme. Mága Zoltán közleményben reagált arra, hogy még a NER-társainak is sok(k) volt a neki címzett támogatások, „mert úgy érzik, hogy Mága művészete nem az a kiemelkedő, autentikus magyar zenei érték, amit feltétlenül közpénzből kellene támogatni. Vagy ha így is történik a dolog, legalább nem abban a mértékben, ahogy történik.”
A hazánkban és határon-túlon „világhírű” művész ingerülten közölte: „Tisztázzuk: eddig állami támogatást személyesen sohasem kaptam, és nem is kértem. Az újságcikkek által említett támogatást az a koncertszervező iroda kapta, mely - más előadóművészek mellett - az én koncertjeimet is szervezi, azzal a céllal, hogy 100 kárpát-medencei településen 100 templomban 100 különálló rendezvény keretében jótékonysági koncertet adjon”! Na erre mondja Kohn a klasszikus viccben: Ha csak úgy nem!!
Orbánék sem mindig sk. dézsmálják az EU-s pénteket, megelégednek a csókosok gálájával! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: az utolsó szó nem elírás!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.