Egy vágykeltő vacsora egy varázslatos európai nagyvárosban – mi is lehetne ennél romantikusabb Valentin-napon? Képzeletbeli vacsoráinkon helyi alapanyagokból készíthető fogásokat ajánlunk, amelyeket természetesen otthonunkban is elkészíthetünk, de mi a romantikus városnézést sem hagynánk ki.

Forrás: travelline.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Egyszer párizsi utat kaptam meglepetésből a férjemtől. Annyira nem vagyok oda az amerikai ünnepek majmolásáért, de azért valami aprósággal minden évben meglepjük egymást. Ez a párizsi út gyönyörű volt! A fény városa minden pillanatban más arcát mutatja, de a tavaszi virágözönben volt talán a legszebb.
Ja - és idén - ajánlom mindenki figyelmébe, a Deák téri evangélikus templomban a házasság hete alkalmából szombaton (február 14-én) 16-20 óráig minden házaspárt, aki betér oda, felekezettől, hittől függetlenül lelkészi áldásban részesítenek, hangsúlyozva ezzel a házasság fontosságát. Szerintem aki szeretne valami szép és felejthetetlen meglepetést, egy ilyen esemény után egy hangulatos vacsorával igazán felejthetetlen emlékkel gazdagítja a házasságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.