A műsorvezető a Facebook-oldalán üzent.

Gundel Takács Gábor fontos üzenetet tett közzé a koronavírusról

A Maradj Talpon! Magyarország egyik kedvenc vetélkedője, ahol a műsorban szereplő versenyzők a a mélybe zuhannak, ha rossz választ adnak.

A koronavírus- járvány miatt több híresség is felhívta a figyelmet az önkéntes karanténra és az otthonmaradásra. Most Gundel Takács Gábor a műsor címének megváltoztatásával üzent mindenkinek a Facebook-oldalán: Maradj Otthon!

Forrás: Blikk

Kép: MTVA

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Pálinkás Pál: na Pálika ? most aztán föl van adva a lecke maguknak ? ennek @creativehun: + Dőgkútasnak is ?
Zsopiale
Eljutottam oda, hogy két szót ha meghallok azonnal ütök. koronavírus és operatívtörzs... kurva unalmas és szánalmas ez az ostoba hisztéria...
RonaGyuri
iszonyúak ezek az ócska celeb majmok, persze a NER-társak szellemi színvonalához valók! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: és még ez is:?

S még ez tanítja a fírkászékat

Hogy Zöldike-ke tanárúr nem egészem százas azt már számos esetben okadatolta, de hogy ennyire egyszerű az már tőle is sok(k)

A szokásos büffentései tegnapi „Médianapló - A hatalom miért maradt offline? - Zöldi László” kiadásában még saját magát is sikerült alulmúlnia. Miközben a szándékozott mondókáját csak a szokásos gyenge színvonalon erőlteti, a nagy ádáz igyekeztében azt sikerült magából kipréselni, hogy: „A XX. század viszonyait tükröző Nemzeti alaptanterv a szeptember 1-én esedékes bevezetése előtt fél évvel áldozatul esett a XXI. századi digitalizációnak.”!!!
Ami túl azon, hogy alapvető fogalmi tévedésekben (igen így többes-számban) van, a tények teljes félreértése/félremagyarázása! Igen ez a „digitalizáció áldozata” dolog a gond. Túl azon, hogy elsősorban az előkészítetlensége és leértékeltsége – amire kell-e fényesebb bizonyság, minthogy Tompika az illetékes NER-társ??? =)) – okán, egyértelműen nem XXI. századi, a valós gond, hogy csupán egy kézenfekvő eszközről van szó! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez már tényleg irreális

sajnos az értelmes emberek sem állják meg, hogy ne jósolgassanak

Mottó:
„Bárhogy lesz, úgy lesz
A jövőt nem sejthetem
A sors ezer rejtelem
Ahogy lesz, úgy lesz!
Bárhogy lesz, úgy lesz”

„Ismét elgondolkodtató Facebook-poszttal jelentjezett Barabási Albert László neves fizikus, hálózatkutató az Egyesült Államokból.” – számol be a derék matyar média. S itt az „ismét”-en van a hangsúly, nem állta meg, hogy ne ossza meg látomásait. Természetesen részleteket nem osztott meg, így akár komoly megfontolások eredménye is lehet. S hogy bejön-e? Vagy igen, vagy nem, de az biztos! =))
Azonban a jóslatának van egy része, ami felettébb irreális, egyértelműen arra utal, hogy nem ismeri a rögvalóságot, sőt hamis reményeket kelt a kevésbé szofisztikált emberekben!
Így fogalmazott: „ha lesz oltás, lesz színház, lesznek koncertek, újra megtelnek a vendéglők, sőt, még focimeccsek is lesznek, tömött lelátókkal”! Mi? Hol? Micsoda? Tö-mööött lelátók? Magyarországon???
Ahogy a klasszikus vicc mondja: A kézfejét és ujjait megoperáló orvos mondja a betegnek: szépen javul a keze, hamarosan akár már zongorázni is fog tudni!
Mire a beteg: az nagyszerű, mert szegény anyám egy csomó pénzt költött arra, hogy megtanuljak zongorázni, de nem sikerült! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.