Nyílt levélben ajánlotta fel 18 szobás mocsai vendégházát a koronavírus-járvány elhárítására kirendelt egészségügyi és rendvédelmi dolgozók elhelyezésére Lagzi Lajcsi – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi nyílt levelet írt Orbán Viktornak

Galambos Lajos Orbán Viktor miniszterelnöknek és Pintér Sándor belügyminiszternek címezte levelét, döntését így magyarázta:

Ahogy arról értesültem, Komárom-Esztergom megyében már 13 fertőzéses esetet regisztráltak, és eszembe jutott, hogy Magyarországon a pandémia még nem tetőzött, azonnal megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nemrégiben korszerűsített ingatlant az operatív törzs rendelkezésére bocsátom. Az autópálya közelében, Komárom és Tata között található és jól megközelíthető. Mind a 18 szobájához tartozik fürdőszoba.

Lajcsi azt is hangsúlyozta, hogy nem karitatív tevékenységeivel akar büszkélkedni, számára ugyanos fontos a társadalmi szerepvállalás.

A vendégház a 130 hektáros, kőfallal övezett Galambos-kúria területén található Tatától 12 kilométerre lévő Mocsa-Boldogasszonypuszta 200 hektáros ősparkja mellett. A tavas birtokot a 80-as évek közepén Kádár János tiszteletére újították fel, Lajcsi árverésen vásárolta 1992-ben, és azóta folyamatosan fejlesztette

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Málna: Ök még nem jelentkeztek, Orbánnál felajánlásra!... fideszes vagy? Akkor tessék, neked is itt van 50 milla, építs házat.
A kormány 623 jelentkezőnek osztott ki EU-s milliárdokat egy vidékfejlesztési pályázaton, túlnyomó többségüknek falusi szálláshely építésére.
Aki ezt megnyeri, annak öt évig kell szálláshelyként üzemeltetnie az új ingatlant, utána eladhatja vagy családi házzá alakíthatja.
A nyertesek között sok a fideszes, illetve független polgármester, de találtunk exállamtitkárt, miniszteri rokont, elítélt bűnözőt, útépítőcég-vezetőt is.
Területi elosztásban is vannak érdekességek: van falu, ahol 1800-an laknak, de most tíz darab, egyenként 60-80 milliós panzió épülhet. Másutt a polgármester két különböző rokona kapott kétszer ötvenmilliót.
A séma ismerős: másfél éve ugyanez történt.
index.hu/belfold/2018/07/24/eu_szallashely_palyazat_2._kor/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@CsipkeRózsa: 14:32 Legalább a felcsuti kisvasutat leállították a járvány miatt,így legalább nem termel veszteséget.Ott pedig nem kellett volna félni hogy a tömegben megfertőződik valaki,mert nem két,hanem akár 5 méter távolságot is tarthat az a heti 10-15 utazó
csipetke
Lajcsi mottója valószínűleg az lett,hogy "Széles nyelvcsapásokkal előre!"
kissé felnőttem
1-2 nem jogos de kérdés?: Vizóra gázóra villanyóra mind tökéletesen tiszta és szabványos?ne ám utólag fizettessék majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.