Ördög Nóra egyszerre több szerepben is próbál helytállni, Mici és Vencel azonban alaposan feladja a leckét az édesanyának.

Ördög Nóráék családostul vonultak le a balatoni nyaralójukba, hogy több friss levegővel és jóval csendesebb környezetben töltsék fel a szervezetüket, azonban a műsorvezetőnek egy percnyi pihenője sincsen a két gyermeke, Mici és Vencel mellett

A két gézengúz rendszeresen lefárasztja Nórát, ami teljesen érthető is, hiszen egyikük majdnem 7, míg másikuk majdnem 6 éves, vagyis abban az életszakaszukban vannak, amikor a legtöbb energiája van egy embernek. Nóri az Akarsz beszélni róla? első női vendégeként mesélte el a fáradalmait.

Életemben nem voltam ennyire fáradt, mint most. Annyira zsong a fejem a nap végére...

– panaszkodik a tévés.

Az, hogy fizikailag egyhelyben vagyunk nagyon megnehezíti a szerepeink közötti váltást. Azt, hogy tudjam differenciálni, melyiknek éppen mikor van helye. Igen, talán ez a legfárasztóbb. Hogy összefolynak a napok, és az egész egy nagy, összekenődött massza

– részletezte Nóri, aki azt is hozzátette, hogy az iskola jó napirendet szab egy napjuknak, hiszen reggel kilenckor már a gyerekeknek felöltözve kell várniuk a tanóra kezdetét.

Nóri azt is elmesélte, hogy többször van olyan is, hogy a gyerekei tök jól elvannak együtt és csak órákig játszanak, azonban ha valami fontos dolga akad, biztos, hogy akkor fogják őt megzavarni a kicsik, és kezdődhet a veszekedés és a hiszti. Ugyanakkor a tévés megjegyezte, hogy ennek összességében örül, hiszen tök jó, hogy ilyen intenzíven együtt vannak, még akkor is, ha ez néha nagyon fárasztó.

Címlapkép: YouTube/LifeTV

(borsonline.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@division: látom, már megint te kezded ki a másikat mert nem egy réten legel veled...
division
@csak úgy...: Napok óta fent sem voltam, mert nincs rá időm, se kedvem, ami nem véletlen. Vesztemre felnéztem, kár volt, semmi nem változott, na de miért is változna? A karantén óta csak jobban meggyűlöltem az embereket, de ezzel nem csak én vagyok így.
Ilyenkor derül ki, mire képesek, hogyan tudnak viselkedni, miként tartják be az előírásokat, mennyire vigyáznak embertársaikra. Mondhatnám semennyire, legalábbis a nagyobb városokban. Na de megyek is vissza a kedvenc játékomhoz a gépen, legalább ilyenkor van időm egy jót lövöldözni, miközben odaképzelek az ellenség köreibe néhány valós embert:-)
csak úgy....
@division: erre a játékra mondják,hogy olcsó szórakozás agresszív hülyegyerekeknek!
rólad többet gondótam...
division
@csak úgy...: Lezavartam két küldetést, kellenek ám a jó reflexek és összpontosítás, na meg kidolgozott taktika hozzá. Az utóbbi hozzászólásod miatt azt hiszem el is nevezem az egyik tagot majd "csak úgy" - nak:-)) Az ilyen játékok jól le tudják vezetni az emberben lévő feszültséget, és semmi köze sincs ahhoz, hogy valaki agresszív e vagy hülye. Gondolom, a heavy metal műfajáról is hasonlóan vélekedsz, hiszen az is agresszív:-) Ja, amúgy meg egyáltalán nem olcsó, főleg ha még kiegészítőket is vásárolsz hozzá:-))))
verőce21
@Zsopiale: Te egy szégyen vagy! Ilyen a mentális állapotod.
És amint írtam, az "emberiség ellensége"! ("ugyebár"?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.