A showman egymilliárd forintnál is több készpénzt vett fel két olyan cég számlájáról, amelyhez papíron semmi köze nem volt.

Milliárdos adócsalás: Hajdú Péter első rendű vádlott akár tíz év börtönt is kaphat, ha elítélik

Két héttel ezelőtt a sajtó arról számolt be, hogy vádemelés történt Hajdú Péter producer-műsorvezető korábbi cégénél.

Azóta a Magyar Hang birtokába kerültek az üggyel kapcsolatos különböző iratok, köztük a vádirat egy része, amely alapján ma már kijelenthető: június 4-én a Fővárosi Főügyészség Hajdú és két társa ellen emelt vádat különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt.

2016-ban a NAV egyik ellenőrzési főosztálya adóellenőrzést indított Hajdú műsorgyártó cégénél, két évet, 2014-et és 2015-öt vizsgálva. Az adóhatóságnak gyanús lett ugyanis két kft., amely a Hajdú-cégnek állított ki számlákat – írja a Magyar Hang

A Media1 csütörtökön este felhívta Hajdú Pétert, mivel úgy hallották: Összezárva Hajdú Péterrel címmel tervez reality-t a Mészáros Lőrinc feleségéhez tartozó Media Vivantis Zrt. portfóliójába tartozó Life TV-n, és ha már vonalban voltak, rákérdeztek az adócsalási ügyre is.

Hajdú Péter azonban mindkét kérdésre, a szakmai és a büntetőügyi témára is azt mondta, ezek kapcsán a Media Vivantis Zrt. sajtóosztályát keresse a médiaügyi szakportál. Ott azonban egyelőre visszahívást ígértek. 

A Propeller értesülései szerint ha Hajdút csak a költségvetési csalás minősített esete miatt találja bűnösnek a bíróság, akkor akár 10 év börtönt is kaphat.

Cikk- és címlapkép: Youtube

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagyon csodálkoznék, ha nem úszná meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
10 év nagyon megfelelő lenne számára...
Borsodi
Megszokhattuk Magyarországon aki vagyonos mindent megtehet büntetlenül.Egy kis tessék lássék pénz büntetés és kész.pl Győzike Berki,Farkas F Borkai,stb
RuthBI75
Рróbáltál máг valаhа а cybеrsеx-et?
Adjuк еgуmásnак örömеt ma еste!
----
http://w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Gazella
Itéljék! Bár nem fogják.. narancs csicska.
kereső
Mészáros lőrincné???Al Capone is adócsaláson bukott le ))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.