Újra téma volt a Rádió1 műsorában az M4-es autópályára forgalommal szemben felhajtó idős házaspár sztorija – szúrta ki a 24.hu.

Sebestyén Balázs ismét megszólalt az idősek kontra jogosítvány-ügyben
Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs – bár elmondása szerint ez nem szokása – valemelyest finomított tegnapi kijelentésein, mert elég sok rosszalló kommentet kapott.

Mint ismert, korábban azt mondta, börtönbe zárná azokat a háziorvosokat, akik  "5000 forintért hosszabbítják az idősek jogsiját".

Balázs a csütörtöki adásban úgy fogalmazott, nyilván kicsit demagóg volt, azért fogalmazott így, hogy kicsit felakpják, kicsit foglalkozzanak vele.

Pontosan tudom ugyanakkor a statisztikákat: értem, hogy a fiatalok is problémásak. Amit mondtam, nem azt jelenti, hogy te nem tudod, mennyi fiatal okoz balesetet. Nem szabad a kettőt összemosni. Mi a közlekedés ezen tényéről beszélgettünk, hogy igen, úgy csúsznak át idősek olyan állapotban, amit már nem szabadna. Én nem szeretek magyarázkodni, meg nem is szoktam, de értsétek meg, kell néha egy kicsit sarkosan fogalmazni. Iszonyat volt a felháborodás, hatvan pluszban minden régi Balázs show-nézőt elvesztettem. Elképesztő vicces kommenteket olvastam a 24.hu-n: »Ha egyszer találkoznánk a pirosnál, letolnálak az útról!«, »Te is leszel ennyi idős!«, satöbbi. Pro és kontra. Az, hogy én néha általánosítok, az a probléma jelenségét mutatja meg, hogy van egy ilyen probléma is. A kor egy állapot, én is leszek annyi, de ha hülye vagyok már és nem olvasom el a 72-t a táblán, majd megkérem Vikit, hogy vágja ketté a jogosítványomat

- mondta a rádiós.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha kevesebbet innál Balázska, akkor nem kellene sötét szemüveget hordanod. Bár te enélkül is elég setét' vagy, nem szükséges eltakarni, hogy a pupillád is kitágult és ráadásul még drogos hülye is vagy! De mégis ki az a Sebestyén Balázs? A hazai bulvár-arisztokrácia koronázatlan királya? És főleg kit érdekel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
E-mailon küldtem, mert:
Drága Jó Balázsom!
Nem facebukozom, marad ez a megoldás.
Tehát, ha kifogásod van az idős vezetőkkel szemben, az egy dolog. De mit teszel azokkal akik részegen, drogosan hajtanak fel az útra, és még be sincsenek kötve - mint a fényképen látni vélem a G merdzsódba (?) sem vagy bekötve, bár a látásom romlik, mert már egy fél dioptriás szemüveggel vezetek, lássak csak jól, mondta háziorvosom. - ingyen. És lőn. Látok.
Szóval, ha ha levezetek pl: Albániáig több, mint 1000 kilométert, úgy egyben. Vagy a német "Autobahnon", ahol ugyebár lehet menni. Ja! 75 éves vagyok, amit remélem hasonlóan, te is megérsz, de nem árt ha előtte gondolkozol. Is.
Justitia
@MaryDE85: Szia! Látоgаssа mеg а szeхкlub оldalаmat -> xxlove.live...
Justitia
Hülye fasz sebestyén ! Nem kortól függ, mennyire jól vezetsz.
Eladott Ország
@Horizont: tegnap, 19:06 ♦ Az lehet hogy most kevesebbet iszik, de előtte vedelt. Valószínűleg belebetegedett. Egyébként egy percig sem érdekel Balázska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.