Télen-nyáron kedvencünk a héjában sült burgonya, de valljuk be, most, az apró szemű újburgonyák szezonjában különösen nehéz neki ellenállni. Persze ha belül nyers marad vagy épp ellenkezőleg, túlpuhulnak a burgonyák, már közel sem lesz olyan csábító a végeredmény. Ahogy legtöbbünknek, úgy Jamie Olivernek is megvan a tuti módszere a tökéletes burgonyához. Lássuk, ő hogyan készíti! […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.