Túl van a kórházi kezelésen Pécsi Ildikó

Nemrégiben veszítette el férjét, Szűcs Lajost Pécsi Ildikó. A színésznő ezt követően egy hetet töltött egy főváros közeli kórházban, különböző vizsgálatot végeztek rajta. Vérnyomását és a vércukorszintjét állították be, illetve vitaminkúrával erősítsék a szervezetét. Most azonban úgy tudni, elhagyhatja a kórházat, az első útja pedig elhunyt férje leendő nyughelyéhez vezet a máriabesnyői temetőbe.

Ma 80 éves Pécsi Ildikó. Isten éltesse!

Közzétette: atv.hu – 2020. május 21., csütörtök

„Ildikó jól van, számos vizsgálatot végeztek rajta. Sikerült stabilizálni a vérnyomását és a cukrát is. A vitaminkúrától sokkal jobban van már, így hazaengedik a hét végére. A művésznő nagyon készül lélekben a jövő heti temetésére, hiszen rendkívül fontos számára, hogy férje életéhez, sportmúltjához és házasságukhoz méltó szertartáson búcsúzhasson el mindenki a sportlegendától” – tudta meg a Blikk, a család barátjától, L. Péterfi Csabától.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(blikk.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"A művésznő nagyon készül lélekben a jövő heti temetésére"
Kedves cikkíró!! Azért ezen a mondaton még dolgozni kellett volna, hisz nem a saját temetésére készül!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
De szerettem Antal Imrét is! Szenzációsak! :)))
szegfue
@Nyírfa: Igazán jó "párositás" volt!! Én szivesebben emlékszem erre a Pécsi Ildikóra, mint a mostanira... az is tény, hogy az előző a szinészi teljesitményét, a mostani meg az emberit tükrözi. A gyerekem válása nyilván nem öröm, de valahogy "kivül" kellett volna maradnia... Ez nem jó, sem Pécsinek, sem a fiának, sőt az unokájának sem... a menyéről meg nem is beszélek. A békesség kedvéért akár "üzletszerüen" is megegyezhetett volna a menyével, akit még a "Lajosom" temetésén sem akart látni. Bár tényleg nem tudjuk az okot, de leginkább ugy látszott: a válás után a vagyonmegosztás miatt mérgesedhetett el a helyzet. Megnézheti magát, hogy a fia, vagy az unokája hányszor nyitja majd rá az ajtót. Szomoru "szépkora" lesz...
Nyírfa
@szegfue: Azt nyilatkozta a legutóbb, hogy az új unoka megszületése tartja most benne a lelket. Kérdés, hogy az új meny és a fia , aki nem lehet egy nagy jellem, akarja-e a naqymama jelenlétét az életükben.
Igen, szerintem is, szomorú lesz a hátralévő időszak.
Ilyenkor mindig eszembe jut az a keleti mondás - buddhista, azt hiszem -, hogy ne imádkozz, de az életed maga legyen az ima...ezt eléggé el szoktuk tolni.
vacsi
@szegfue: Annak idején az én szüleim is elváltak, de mi a testvéremmel továbbra is rendszeresen találkoztunk Nagymamával, sőt, Anyunál rendszeresen részt vett a családi ünnepeken is. Persze, ott a vagyon hiányzott...
szegfue
@vacsi: Nagyon tisztelem azokat a családokat, akik a válás után is képesek az emberi kapcsolatokra! Az életemben 1x megismerkedtem egy ilyen családdal... az elvált szülőkkel, azok uj társával, az elvált szülők és az uj házasságban született gyerekekkel. Komolyan mondom azt sem tudtam kinek a kije... a lényeg, hogy vagy huszan voltak és együtt nyaraltak minden évben, mint a régi barátok. Nekem nagyon furcsa volt eleinte, de aztán én is képes voltam elfogadni: létezik ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.