TOMPIKA A RETTENTŐ!!! =)) „A baloldal követelései nyomán az Európai Unió az új Szovjetunióvá alakulna át” A politikus szerint az egymással élénk belpolitikai vitákat folytató német pártok abban egyetértenek, hogy birodalmi logikával, német dominanciával alakítanák át az uniót.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
baloldal jelenleg csak Spanyolországban van hatalmon , tudtommal. úgyhogy amit mond a virtigli sületlenség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Tompi már megint eggyel több csíkot szívott,mert hülyeségeket beszél.Bár ez tőle megszokott. A bal oldal támadása,ha a gazdája eltüntette a jogállamiságot,bedarálta a médiát,és a demokráciát már csak nyomokban tartalmazzuk.Teljesen világos,Brüsszel,meg Soros. Ez a két név olyan a fidesznek,mint a bűvésznek a nyúl a kalapból:-bárhol,bármikor előrángatják
csipetke
@Gauntlet: 8:07 Ezeknek minden baloldal,ami,vagy aki szembesíti őket pl a jogállamiság felszámolásával,a lopott pénzekkel,és a többi gané dologgal,amit itt össze-garázdálkodtak 10 év alatt
Jozefina
Tompika és a magyar hirlap együtt már mindent elárul magáról!!!
simmering73
Amit mond az nettó hülyeség. Még jó, hogy ritkán szólal meg.
Clavigo
@Shikari: Jól van Shikarescu..Dőlj vissza a szalmazsákra,,oszt aludj tovább.@ nyád már túl van az első kuncsafton...Csillapodjál..
simmering73
@sgl: Ezek látják? Nézz már rá erre a megvezetett barom shikarira, meg a társaira.
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/11/15/306ffidesz_anal.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.