Vége.

Most már biztos: befejezik a Barátok köztöt – ez áll a háttérben

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában erősítette meg a csatorna döntését.

"Egy olyan sorozat, amelynek ilyen hatása volt, ami ennyire erős volt és ilyen mértékben tartottak tőle az ellenfelei, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad. Független attól, hogy most már messze nem nézik ennyire jól" – fogalmazott Kolosi, majd hozzátette: ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt még azt a minimumot sem, főműsoridőben tudják adni. Mint mondja, a végleges döntést megelőzően rengeteg kísérletet tettek arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a Barátok közt, ám sajnos ez nem sikerült.

"Meggyőződésem szerint a bajok akkor kezdődtek, amikor több mint 5 éve Kalamár Tamás (a sorozat alapító producere) távozott a Barátok közttől. Ezt követően a sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani" – mondta

Jövő nyáron fejeződik hát be a sorozat.

Forrás: Blikk/Sorozatwiki

Kép: RTL

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Hiányozni fog. Bár tény, hogy jó ideje erőlködésszagú a sorozat, alig van elfogadható karakter, és élményveszteség nélkül lehet közben netezni, mosogatni, de...úgy hozzátartozik az estékhez, mint a gyerekeknek a mese lefekvéskor. :)
division
@Nyírfa: Legalább két éve nem nézem, pedig nagyon szerettem, alig vártam hogy kezdődjön esténként, de ellaposodott nagyon.
Nyírfa
@division: Ezt az RTL-nél is így gondolják, pedig csak , "csak" egy jó forgatókönyv-író kéne.
Még mindig Rékasi Károly az egyik legjobb arc, valamennyire megrajzolt fejlődéstörténettel, a fiatalok közül pedig a Bandit játszó Bereczki Gergő nagyon rokonszenves. Egyébként...azt hiszem, ennyi. :)
Pesák Ádám jól alakította Harmath Gergőt, de őt akkor nem láttad már.
division
@Nyírfa: Nem láttam, vagy fogalmam nincs ki az a Harmath Gergő:-) Reklámoknál láttam egy-egy foszlányt belőle már csak, még a szereplőket sem ismertem fel:-))))
cirip
A sok amatőr és anti- tehetség mehet végre dolgozni .
csa-csa
Ideje! Egyre több idegesítő baromságot írnak bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.