Járai Máté és Kíra az Instagramon beszéltek tapasztalatukról.

Komoly tünetektől szenved a Nyerő Páros koronavírusos versenyzői

Nem gondoltam, hogy ennyire érzékenyen fog érinteni a szaglásom elvesztése. Olyan, mintha varázstalanították volna a világomat. Hiányzik reggelente a kávém, zuhanyzáskor a marokkói szappanom, arctisztításkor a szalmagyopár és egész nap @jaraimate illata. Vissza a szagokat, a büdös is hiányzik!

– írta posztjában Járai Kíra.

View this post on Instagram

A post shared by Járai Máté (@jaraimate)

Forrás: 24.hu

Kép: RTL

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Attól, hogy összehasonlítjuk más kórokkal, még nem csökken a covid jelentősége. Az AIDS is egy picit ,,távolabb" van, mint a covid. A covid betegeket nem vigasztalja, hogy AIDS-ben többen halnak meg, vagy akár darázscsípésben.
Ha a covid velünk marad, de évek múlva jön egy új kórság, azzal meg azért ne foglalkozzunk, mert a covid veszélyesebb annál?
Covid van, covid kemény tud lenni, vagy akár halálos, a maszk meg nagy százalékban megvéd.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Mitől véd meg??? ugye tudod hogy hülyeséget beszélsz...ha a maszk bármitől megvédene ,akkor egy orvos, nővér sem lehetne fertőzött ,pedig van dögivel...mellesleg , szerintem vagy te olyan ügyes ,meg fogod találni...az USA-ban csináltak egy vizsgálatot klinikán...két csoport...egy maszkos ,meg egy maszk nélküli ápoló gárda...nem volt kimutatható különbség a fertőződésben...magyarul ezek a maszkok maximum dísznek jók,meg hogy ne rohadjanak rá a csútira a raktárakban...és a világon az adatok is azt mutatják,édes mindegy van maszk vagy nincs...A Svédeknél alig van új fertőződés...ja ott nem kötelező sehol a maszk!!!
division
@Pálinkás Pál: Amennyiben eleged lenne már az egészből, nem ezzel foglalkoznál itt minden nap reggeltől estig. Nincs mindenkinek eldugulva az orra aki nem érez ízeket, pont ezt írtam valamelyik nap. Ne hordj maszkot, már azt is írtam, de nem is menj sehova.
Pálinkás Pál
@division: te mit foglalkozol velem???, szövegértés??? mit írtam??? szarok a vírusra ,meg a siránkozásotokra, az okát is megtalálod...egyikőtökhöz sem szólok,ti kezdtek kóstolgatni mindig...igazi fideszes vagy...akinek más a véleménye mint a tiéd, az ne foglalkozzon a dologgal...magyarázhattok...a helyzet attól nem változik...szarul áll a kormányod a járványkezeléshez, ezt mindenki látja..hiába kiabáltok...és ha visszanézed a hsz-eimet tavasztól...valahogy mindig az jött be amit megjósoltam...lehet lottóznom kéne!!!
division
@Pálinkás Pál: Az lehet, mert amiket itt írsz a vírussal kapcsolatban, enyhén szólva is vérlázító az olyan embereknek, akik ezzel foglalkoznak. Egyetlen országgal példálózol folyton, mint a Svéd. Amúgy meg kár a Fideszt idekeverned, pont hogy nem értek egyet velük, túl enyhék a szigorítások.
Pálinkás Pál
@division: na ne röhögtess...igen egyetlen országgal tudok példázódni...mert ott nem tették a politikai érdekeket a víruskezelés elé...azért tartanak ott ahol,és nem ott ahol mi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.