Szuper szexi, piros fehérneműben pózol Luxus Vivien.

Arra is ügyelt, hogy felül a lehető legtöbbet megmutathassa, még az Instagram szabályait betartva:

View this post on Instagram

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Miért kell egy kétgyerekes nőnek kínálgatnia magát?Megszabadult egy rossz kapcsolatból,(vagy inkább tőle szabadultak meg) és rögtön vadássza a következő delikvenst. Ki érti ezeket a ribiket?És rohadtul csodálkoznak,ha beszólnak nekik
Málna
@csipetke: Fehérneműt reklámoznak vele. Talán veled kellene?:-) Keres egy valag pénzt, és szerintem megérti az irigységedet.
Aki Én
@Málna: Te miért gondolod, hogy bárki is irigy? Nem lehet az embernek véleménye, csak ha irigy?
Szerintem meg az beteges már, ahogy ezek az emberek élnek, mutogatják magukat, megosztják a menstruációjuk idejét is, a tengerimalac szaporulatot, a családi ajándékokat..., elvárják, hogy mindenki irigyelje, csodálja őket, de ha nem, és valakinek elege van és beszól (miért ne tehetné?), akkor felháborodnak és legtöbbször nem tudják kezelni.
Aki így él, beteges vágyból ennyire a nyilvánosság előtt, de azt valljuk be legtöbbször hasztalanul, üresen, legtöbbször értéktelenül, az ne lepődjön meg, mint ahogy ők szoktak.
Szerintem inkább az a beteg, akinek ez tetszik, aki ezt bármilyen okból értékelni tudja. Annak lehet elég sivár az élete, annak nincs helyén az értékrendje.
Azért látjuk évek óta miket, hogyan osztanak meg a nyilvánossággal az életükből ezek az úgynevezett celebek, a nyilvánosság ezért had reagáljon úgy, ahogy szeretne. Ki így, ki úgy.
Ez erről szól, ha tetszik, ha nem.
Málna
@Aki Én: Hogy miért gondolom, hogy bárki is irigy? Egyszerűen csak tudom. A konkrét példánál pedig érzékelem a stílusból, a szóhasználatból. Csak úgy süt csipetke kommentjéből...
Azt normálisnak tartod, hogy naponta idelökjük a véleményünket kéretlenül, név nélkül, igény nélkül - és még pénzt sem keresünk vele?
Hogy lehet valakinek elege olyasvalamiből, ami nem kötelező, amit el tud kerülni? Ha engem nem érdekel Vivien, akkor eleve nem nyitom meg a róla szóló oldalakat. Szerintem az beteg, akit nem érdekel, elege van belőle, mégis itt van, csak hogy leribancozhassa...Na ott van valami nagy sivárság.
Természetesen mindenki mondhat véleményt, bizonyos határokon belül negatív véleményt is, sőt, szerintem ezek a celebek igen jól keresnek ezzel is, hogy kielégítik a fröcsögők igényeit. Szóval mindenki mondhat véleményt, én meg mondhatok a véleményről véleményt.
Amúgy mi van veled? Feltűnően nyugodtnak tűnsz. Gyógyszer vagy történt valami?:-)
Aki Én
@Málna: Te most az emberi mivoltot, természetet kérdőjelezed meg. Szerintem nem olyan nagy csoda, ha leribancoznak valakit, aki javarészt a fedetlen, mű testét mutogatja, és erre természetesen csak pozitív visszajelzéseket vár.
De ha abból indulunk ki, amit mondasz, akkor had fejtse ki bárki a véleményét akkor is, ha ez az illetőnek vagy híveinek nem tetszik. Ez így működik, csak a magamutogatók ezt nehezen viselik. Ez bizony a legtöbb esetben komoly személyiségzavar. Tudom, hogy ha valaki szimpatikus nekünk, akkor kevésbé vagyunk kritikusak.
Vagy ha ismerjük, akkor talán még inkább.
Egyébként személyesen ismerem Vivien előző férjét, Ferit, és talán ez is befolyásoló tényező, de nem gondolom, hogy enélkül ne látnám reálisan.
Ha el kell döntenem, hogy a magamutogató, kirakatéletű anyagias ember a sivár, vagy aki ezt kritizálni meri, hát, nem kérdés.
1984
Jó választás a piros.
A piroson nem látszik annyira vér.
1984
Akit már fiatalon retusálni kell ahhoz, hogy jobban nézzen ki a valóságnál, mi lesz vele később?
1984
A ragasztósnak és az ötlettelen orvosainak üzenem. Hígító.
Persze óvatosan eleinte. De a hígító a végső megoldás.

"Aki hülye, haljon meg." - nos, ez eddig csak egy mondás volt, de egyre többen abszolválják ezt.
Viccből támadott a youtuber aztán lelőtték..

Úram!
Atyám!
csipetke
@Málna: 14:04 Téves lájk! Tévedésben vagy, az effajta exhibicionista libákra nem féltékeny az ember,hanem a gyerekeit sajnálja. Az ő kis életükben jönnek-mennek a látens apajelöltek,és az ilyen gyerekekből nem lesz egészséges lelkületű ember. Ne válaszolj,mert nem érdekel a véleményed.
@Aki Én: 14:40 Egyetértek...
Málna
@Aki Én:Írtam, hogy természetesen mindenki mondhat véleményt, akár negatívat is. Sőt még az is jogában áll mindenkinek, hogy irigy legyen.
Én nem tartom személyiségzavarnak, ha valaki jól néz ki, az emberek kíváncsiak rá és ő ezt ki is használja. Egészségére! Ez itt speciel egy igen gusztusos fehérnemű reklám, ha így néznék ki, gondolkodás nélkül bevállalnám.
A sivárság meg nem a negatív véleményre vonatkozik, hanem arra, hogy miként adsz annak hangot.
Málna
@csipetke: Én meg a mindig negatív, depis emberek gyerekeit sajnálom. De őket tényleg nagyon...
csipetke
@Aki Én: Annak milyen üres,és sivár lehet az élete,aki a témákhoz tulajdonképp nem szól hozzá,hanem a kommentelőkbe köt bele,vegzálja őket...Az ilyennek biztos sz@r lehet,az effélét a saját családja (ha van valakije egyáltalán) is nehezen viseli el. Pszichiátert neki,vagy atomot! :)
Aki Én
@Málna: Azt hiszem, néhányan már előtted járunk. Nem csak erről a fotóról van szó, ami valóban mutatós, hanem erről a személyről, és erről a jelenségről, úgy általában.
Ugyanakkor mindig a személyeskedés kártyát veszed elő, mikor már nincs válaszod, és megkapod a magadét a gusztustalan és ostoba hozzászólásaidért, de igazából soha, semmi mást nem teszel, mint kötözködsz és személyeskedsz.
A cikket meg a véleményeket meg a legkevésbé érted.
Az sem lenne baj, ha legalább fele akkora lenne a tájékozottságod, mint az arcod.
És igen, minden jel arra mutat, hogy unalmas, sivár életed van.
Málna
@Aki Én: Csipetke mintha rólad írt volna. Gondolom, nem tűnt fel...:-)
Málna
@Aki Én: Na nem mintha adni kellene egy depressziós ember véleményére...
Málna
@Aki Én: Lényegtelen, hogy erről a fotóról, vagy az egész jelenségről mondunk véleményt. Amit írtam és gondolok, az áll az egészre.
Látom, elmúlt a hatás, akármi is volt az tegnap.:-)
Aki Én
@Málna: Pedig bizony rólad írt, de kérdezd meg tőle.
Tudom, akkor jön a ,,depressziós ember" :)
De mondom sokadszor: Ha az egyértelmű jelek és visszajelzések ellenére itt lógsz komplett hétvégéket, akkor bizony nagy a baj. Mondhatsz bármit.
Leírod a magadét, majd elégedetten, nagyot zihálva hátradőlsz a billegő gurulós székedben, és elégedetten dicséred meg magad, valódi elismerés híján.
Ez igen! Pedig a jelek egyértelműek.
Málna
@Aki Én: Nem azt írtam, hogy rólad írt, hanem hogy "mintha" rólad írt volna. Érted, ugye?
Már sokszor elmondtam, hogy nem érdekelnek a jelek, a visszajelzések. Az lenne nagy baj, ha egy ilyen közegtől ez számítana bármit is. Abban viszont igazad van, tényleg érzek némi elégedettséget...
Aki Én
@Málna: ...újra és újra engem igazolsz. ,,Ilyen közeg", de ebben töltöd időd jó részét. Nem ritka, hogy 30 fokos nyári hétvégéken is itt lógtál, mikor mások strandoltak, vitorláztak, buliztak...
Ez felér egy önvallomással :) Hát csoda, hogy elégedett vagy???
Aki Én
@Málna: ...ezt pont úgy nem érted, mint a körülötted történő dolgokat. Nekem mindegy, de valójában sajnálatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.