Egy írásbeli kérdésre adott államtitkári válaszból derült ki, hogy február közepén az Eszterházy Károly Egyetem szenátusa megszavazta, hogy egyházi fenntartásba kerüljön az intézmény. Ősszel megírtuk, hogy várhatóan egyházi fenntartásba kerül, februárban az Egri Főegyházmegye lett az Eszterházy Károly Egyetem fenntartója. Ezt Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára jelentette be Szabó Szabolcs független parlamenti képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában. Egyházi fenntartásba kerül a pedagógusképzés? 3. 0 – szólt Szabó Szabolcs kérdése.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ez nem semmi: egyházi kézben a Ho Si Minh Tanárképző Főiskola!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez tényleg pikáns,

még akkor is, ha tudjuk, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai zömmel műveletlen kádári paraszt-káderek

Azt írja az ójság, hogy „februárban egyházi fenntartásba került, az Egri Főegyházmegye lett az fenntartója, az Eszterházy Károly Egyetemnek.”
Mint tudjuk – csak szokás rá emlékezni, főleg firkászi körökben – ez az intézmény: „1969-1990 között Ho Si Minh Tanárképző Főiskola nevet viselte”! =))
Ja és az amnéziásoknak; nem, nem csak – sőt egyes részlegei főleg nem – „főiskolai szintű tanárképzés”-ről vált híressé, sőt hírhedtté! =))
lusta
Ami az egyetemek körül zajlik és ami annak a diákokat érintő részét érinti, egyre nagyobb a meggyőződés, hogy ebben az országban nincs jövő. Ezért sok ismerősöm most érettségiző gyereke meg sem próbálkozik idehaza, már most keresi a külföldi tanulási lehetőséget.
kereső
Orbán tényleg úgy viselkedik, mintha Magyarország az ő személyes tulajdona lenne. Hűbérúrként/királyként osztogat, és fosztogat.
Gyalázat, és szégyen!
"Magyarország vagy lesz, vagy az ő tulajdonuk lesz"- innen most az látszik, hogy az ő tulajdonuk lesz, és innen már csak egy lépés egy fasiszta , középkori társadalom. Mit keresünk még Európában???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.