Charlie Hebdo szerkesztősége merészre veszi a formát: most a brit uralkodót és Sussex hercegnéjét vették elő, a tőlük megszokott stílusban. 

Botrányos karikatúra jelent meg II. Erzsébetről, Meghan Markle nyakán térdepel, mint a rendőr aki megölte George Floyd-ot – mutatjuk

Ez eddig is nagy port kavart már, a képen Meghan Markle és II. Erzsébet királynő szerepel. A botrányt az robbantotta ki, hogy a rajzon a királynő olyan pózban térdel a hercegnő nyakán, mint ahogy George Floyd nyakán térdelt az őt megölő rendőr.

A mellékelt szöveg sem lett gyenge:

Miért hagyta el Meghan a Buckingham palotát? Mert nem kapott levegőt

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@jesz: NEM A RASSZ A PROBLÉMA!
Sokkal inkább idétlen bugyuta színésznőcske!
A minap láttam egy filmjét, nem kellett volna!
RonaGyuri
ebben a levegő dologban van értelem, sajnos nem nézték levegőnek! =))
gina
Egy szavát nem lehet hinni ennek a fekkapaszkodó ki sarki szinésznőnek, nagyon kinyilt a csipája, a vörös papucs erre nagyon rá fog fázni, ha a pénz eltünik akkor a nő is,,,
rokker33
Hülye román cigány nigger kurvs!Nem volt soha méltó,hogy uralkodó legyen. Én a brittek helyében már rég elzavartam volna ezeket a naplopó tolvaj királyokat. Minek kell a 21 században királyság meg diktatúra??Elkell pusztítani az írmagját is a legkisebb gyereknek is átkell vágni a torkát meg a 100 éves öregnek is meg ennek a nigger kurvanak is.Nehogy valamelyiknek eszébe jusson követelőzni!Pusztuljon a féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.