Tóth Andi, az egykori X-Faktor győztes azt állítja, rokoni szálak fűzik a Zámbó családhoz, azaz a 20 éve tragikus körülmények között elhunyt poplegendához, Zámbó Jimmyhez – írja a Blikk.hu.

Tóth Andi ledobta a bombát: a Király rokona
Fotó: Youtube

Mindez a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán bukott ki, amikor a műsorvezető gyanútlanul megkérdezte az énekesnőt, szereti-e a Király zenéjét.

Igen, rokonságban vagyunk, képzeld el

 - vágta rá Andi, amire Hajdú szeme elkerekedett a csodálkozástól.

A nagymamája mesélte Andinak, de nem tudja tényleg így van-e. 

Krisztiánnak szóltam a múltkor, ő is meglepődött

Andi a Blikknek is megerősítette,

gyerekkora óta úgy tudja, apai ágról ő és a Zámbó família között húzódik kapcsolat. Sajnos, nem emlékszik pontosan, a nagymamája hogyan vezette le a rokonságot, de Jimmy neve élénken él benne.

Andi azt is elmesélte, hogy kicsit elvesztette a fonalat, amikor a nagymamája mesélte, hogy ki és, hogyan áll kapcsolatban.

Talán még legyintettem is, olyan régi a történet, de ha valóban így van, akkor büszke vagyok a rokoni kapcsolatra. Szerettem Jimmyt, elképesztően jó énekes volt. Krisztiánnak is említettem ezt a múltkor, örült neki, s 'össze is tesóztunk'

- tette hozzá Andi.

Jimmy fia, Krisztián a Blikknek elárulta, jót mosolygott, amikor Andi előállt a családi kapcsolattal, de nem vette igazán komolyan.

Én úgy tudom, ő erdélyi, mi pedig Hajdúdorogról származunk, a kettő elég messze van egymástól

- mondta Krisztián.

Kétlem, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de igazság szerint nem akarom Andit meghazudtolni. Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug.

Ettől még a Zámbók megpróbálnak utánajárni, létezik-e a felvetett rokoni kapcsolat, családtagként tekinthetnek-e az énekesnőre, akiről például Jimmy testvére, Árpy először azt sem tudta, kicsoda.

Meg vagyok lepődve, hogy egy kedves, aranyos, fiatal hölgy a rokonom, és ezt 62 év után tudom meg. Láttam már a tévében, de nexusunk nem volt soha

- csodálkozott el Árpy.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ettől a ribanctól egy nap nyugta nem lehet a népnek? Muszáj neki minden egyes napon előállni valami képtelen és fölösleges hülyeséggel?
Már szinte annyira kényszeres szereplő és hazudozó, mint az Orbán. Ha nem kerül valami ostobasággal a hírekbe, elveszettnek érzi magát is és a napját is.
cirip
Milyen hülye cím! Milyen király rokona?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.