A napokban derült ki, hogy elválik a politikustól a 27 évvel fiatalabb feleség.

A Bors cikke szerint már ki is költözött Schmuck Andortól a felesége, a politikustól 27 évvel fiatalabb Hanák Eszter, akivel Schmuck fél év ismeretség után, 2019 szeptemberében házasodott össze. 

Már el is költözött Schmuck Andortól a felesége

Fotó: Facebook/Schmuck Andor

A cikk szerint a szakítást Schmuck jelentette be múlt csütörtökön a Facebook-oldalán, az okokról keveset tudni. 

Szomszédjuk szerint Eszter már el is költözött a belvárosi lakásból, Schmuck Andor a pakolásban és a cipekedésben is segített neki, vagyis békében váltak el egymástól.

A hír igaz, de egyelőre nem szeretnék többet elárulni a válásomról. Annyit mondhatok, hogy a Föld forog, a dolgok folyamatosan változnak, így még bármi megtörténhet, de az ellenkezője is

- fogalmazott a Borsnak a politikus.

Soha egy hangos szó nem hangzott el köztük, tányértörés, ajtócsapkodás sem volt. Ők egész egyszerűen nem ilyenek. A legnagyobb békében és barátsággal válnak el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy szombaton egy társaságban ücsörögtek egy belvárosi hotel teraszán és élvezték a májusi napsütést

– mondta el a lapnak egy bennfentes, aki a neve elhallgatását kérte.

Forrás: borsonline.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Schmuck Andor indult a főpolgármesterségért. Hogy kinek a támogatásával és minek indult azt meg nem tudom mondani. Azonban szöget ütött a fejembe, hogy vajon miből él a jeles férfiú és a hozzá hasonlóan jelesek? Vállalkozása van? Alkalmazott valahol? Van valamilyen szakmája? Végzettsége? Vagy Magyarországon meg lehet élni abból, ha valaki azt állítja, hogy ő politikus? Megannyi kérdés. Úgy látszik nem jött össze a fiatal feleségének az aranyásás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.