A Blikk.hu értesülései szerint az építkezés már nagyon előrehaladott állapotban van, a szerelmesek akár már heteken belül birtokba vehetik az álomotthont.

Hamarosan elkészül Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közös háza – Ilyen lesz az álomotthonFotó: Várkonyi Andrea hivatalos oldala/Facebook

A Széchenyi-hegyen álló házhoz ellátogattak a Blikk.hu munkatársai, akik azt látták, hogy több tucatnyian dolgoznak a házon. Ha ilyen ütemben munkálkodnak a szakemberek, a jegyesek akár hetek múlva birtokba vehetik a korábban hárommilliárd forintra becsült szerelmi fészket.

A legutóbbi jelentések óta eltelt alig több mint két hétben láthatóan sok minden megvalósult a tervekből, már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helységekben már csillár is lóg a mennyezeten.

Azt gondolom, ezen a szinten igazából minden csak pénz kérdése. Ha a nagy szerkezeti átalakításokon már túl vannak, és már a finomhangolás zajlik, hamar véget érhet az építkezés

– mondta a Blikknek egy építési vállalkozó, aki szerint feltehetően az augusztus 20-i tűzijátékot már a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A turistalátványossággá vált luxusingatlant egyébként amennyire csak lehet, próbálják védeni a kíváncsiskodó szemek elől, a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe, a hatalmas kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli, ki próbál közelebb kerülni az ingatlanhoz.

Ráadásul nemcsak az ingatlannak örülhetnek. Mivel május 28-a után újra engedélyezik a lakodalmak megtartását, nekik sem kell már sokáig várniuk.  A Blikk úgy tudja, mindkettejüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, az üzletember teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja. Egy informátor így fogalmazott Mészárosról:

– Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos oldala/Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsupumi
Andika, értelek én, de sometimes le is kell feküdni vele!
Lepényleső
Zsák és foltja,- melynek románca adómilliárdok sokasága?
vacsi
"a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe,"
Hát, azért én az otthonomat nem így képzelném el.
percsi
Majd akkor leszek kíváncsi rájuk, amikor minden fillért le kell rakniuk az asztalra.
Vajon ugyan ilyen boldog szerelmesek maradnak?
volvós
A vén ribanc a készbe beletette a retkes p...ját !!! A buzi lölőke meg büszke rá, hogy egy nemzeti ringyó fogja ezután cumizni elalvás előtt a löttyedt kis pöcsét...Ez ám a karrierr !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.