Elmondása szerint a Telexen és a Blikk.hu-n megjelent hírek nem fedik a valóságot – írja mai cikkében a Blikk.hu.

Hajdú Péter megszólalt a magánklinikájába beszálló milliárdosokkal kapcsolatban – „Ehhez semmi közöm"Fotó: Hajdú Péter/Facebook

A Blikk.hu korábban úgy értesült, hogy a Rahimkulov fivérek is beszálltak Hajdú Péter törökbálinti magánklinikájába, ám a műsorvezető most cáfolta a hírt.

A televíziós műsorvezető a luxusmagánrendelőt Törökbálinton, az otthona közelében húzatta fel évekkel ezelőtt; a Telex információi alapján korábban azt írtuk, hogy a testvérpár ebbe társult most be, akik idén tavasszal szerezték meg a Hajdú-féle egészségügyi központ 70 százalékát. A magánrendelő megnyitása után Hajdú lapunknak azt nyilatkozta, bár korábban ő maga is tiltakozott a lakóhelye közelében építendő lakópark ellen, jó ideje egy bevásárlóközpont létrehozásán is dolgozik.

Hajdú Péter viszont most így nyilatkozott a hírekről, amelyek felröppentek a magárendelő finanszírozása kapcsán:

A Telexen és a Blikk.hu-n megjelent cikk állítása, miszerint beszállt a magánklinikámba a Rahimkulov testvérpár, nem fedi a valóságot. A magánklinikát már eladtam és nem az én cégembe, hanem Mózer Attila cégébe, a Szent Magdolna Magánkórház Kft-be szálltak be – ehhez pedig semmi közöm. A félreértés abból adódhat, hogy ez a cég volt a társam a Tükörhegy Medical Center Kft-ben, amely 2020.12.31 ig bérelte a Tükörhegy Medical Centert.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Hajdú Péter/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ezt a szennyet is a maffia szarta ide!
NKF
Mitől okos ennyire ez a fasz?Magánklinika meg minden,riporternek is szar volt mindig!
Lóvé az van dögivel!Melyik nyikhaj bandába tartozik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.