A sok munka miatti rendszertelen étkezések és az edzőtermek bezárása okán szaladt fel rá nyolc kiló.

A Blikk cikke szerint a karantén alatt megszaladt egy kissé súlyban Hajdú Péter, a Life TV vezérigazgatója, aki ezt nem is titkolja. Mint a lapnak elmondta, az ideális 84-85 kilójához képest most 93 kilót nyom, amit így sikerült összehoznia:

Sajnos hízékony vagyok, ráadásul a képernyőn az ember eleve legalább öt kilóval nehezebbnek tűnik, mint amennyi a valóságban. Szakmailag új kihívások elé álltam az elmúlt évben, rengeteget dolgoztunk, kevesebb időm jutott a sportra, és az étkezésem is rendszertelenebb lett. Persze az sem segített a helyzeten, hogy az edzőtermek is zárva vannak.

Meghízott a karantén alatt Hajdú Péter, de le fogja adni a pluszkilókat, mert nem érzi jól magát a bőrében

Hajdú Péter egy korábbi felvételen, akkor még karcsúbb volt

Fotó: YouTubeTV2

A tévés megfogadta, hogy le fogja adni a felcsúszott kilókat, ehhez kapóra jön, hogy most már nyithatnak az edzőtermek, illetve a fociedzések is megindultak. Emellett pedig a gyerekeivel görkorcsolyázni szokott, ami szerinte alaposan átmozgatja.

Szépen lassan felkúszott rám nyolc kiló, de le fogom adni. (...) Szerencsére a múlt héten elkezdődtek a fociedzések a Bodon FC-nél, és görkorcsolyázni is elkezdtem. Általában a gyerekekkel szoktam korizni, megtévesztő sport, mert alaposan átmozgat, a fociról nem is beszélve, ahol rengeteget futunk. Muszáj leadnom a felesleget, nem érzem így jól magam a bőrömben.

Hajdú szerint aki a képernyőn van, annak oda kell figyelni magára, és az edzések mellett az étkezésre is ügyelnie kell, ebben az étterme szakácsa fogja segíteni.

Szeretem a finom ételeket, azok pedig nem mindig diétásak. Az éttermem séfje viszont a segítségemre lesz, hogy oda tudjak figyelni a kalóriabevitelre. Sovány húsokat eszem majd, halat, salátákat. Kerülnöm kell a fehér lisztet, a cukrot, így sajnos egy időre nagy kedvencemről, a tiramisuról is le kell mondanom

- fogalmazta meg a lapnak.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ohhh...hüp...hüp..meg még pár százezren szedtek fel jónéhány kilót.

...csak szólok, hogy a bulinak még nincs vége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.