A botrány tovább folytatódik.

A péniszvillantós Galla Miklós egyre keményebben követeli a Karinthy-gyűrűjét

Fotó: Galla Miklós/Facebook

Egy hetet adott az MTVA-nak Galla Miklós, hogy megkapja a szerinte kiérdemelt Karinthy-gyűrűjét, amelyet először neki adtak volna, majd visszavontak. A humorista ezt írta a közösségi oldalán

"Köszönöm, hogy Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is megvédtek. Egyébként az ominózus vetkőzés egy teljesen zártkörű rendezvényen történt, amelyen összesen hét személy volt jelen, mind ismerősök. Tehát semmiféle nyilvános meztelenkedés nem volt. Mához egy hétre kérem a teljesen ok nélkül visszavont, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet!"

A Holló Színház alapítóját még februárban értesítették arról, hogy megkapja a közmédiától az elismerést, amelyet minden évben a magyar humor kiemelkedő alakjának adományoz a Magyar Rádió elnöke. Galla végül nem kapta meg a díjat, Dobos Menyhérttől, a Duna Médiaszolgáltató elnöke visszavonta tőle az elismerést. 

Később kiderült, hogy Galla azért vált a közmédia szerint méltatlanná a gyűrűre, mert meztelenkedett egy előadásán a színpadon: pucérra vetkőzött, a nemi szervét mutogatta. Ezt a humorista egyébként el is ismerte, de azt állította, nem botránkoztatott meg senkit, mivel csak néhányan voltak ott az előadáson.

A humorista mellett többen kiálltak, Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is, előbbi útmutatást is kért, hogy mégis hogyan kell viselkednie Karinthy-gyűrűsként. 

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
@Eladott Ország: Felesleges 1 hetes hírt ídézned azóta kiderült mit csinált ez az idióta! Nagyon sokan egyetértenek, ha NEM tüntetik ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Eladott Ország: Felesleges 1 hetes hírt ídézned azóta kiderült mit csinált ez az idióta! Nagyon sokan egyetértenek, ha NEM tüntetik ki!
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap 17:11 ☻ A fityma húzogatás zárt körű rendezvényen történt , 8-10 fő jelenlétében. Egyébként meg a fideszt és a te pofádat meg ki nem szarja ! Bayer Zsóti után is sokan visszaadták a valagrendjüket' .Korrupt, gecik, narkósok és kurvázók vagytok, minden nőre erényövet raknátok és megjátsszátok a nagy konzervatív keresztényt! Íme ízelítőül egy cikk..
Magyarország szopóágon...
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
ómió
Talán, ha gyakrabban "villant", előbb-utóbb megkapja - csak már hagyja abba!
Néro
Hááát meg kell nézni kit hív meg az ember egy házibuliba. Kevés olyan zártkörű van ami nem jár makkal a Borkai megmondhassssssa. Egyébként melyik ott lévő ácsingózott a gyűrűre ?
Macskaszem
Nem tudom ki hogy van vele, de a fitymahuzogatás nem a humor műfajába tartozik. Elég szomorú, hogy már csak ilyesmire futja neki. Nagy hatást akart vele elérni, hát elérte.
jesz
Egy barátja szóljon már Gallának, hogy ezek után soha a büdös életben nem fog díjat kapni...még gyűrűt sem...

...hiába próbálja menteni a menthetetlent...a fenyegetőzés pláne visszaüt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.