Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Állami Operaház jövő tavasszal "Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából" címmel különleges edzést tart balettművészeknek és a vállalkozó kedvű kollégáknak, melyhez az aláfestő zenét az Opera csapata fogja biztosítani, sőt, még film is készül az óráról.

Rubint Réka rekreál: Nagyon durván egymásnak mentek a kommentelők – Norbi is befeszültFotó: RTLklub

Ám az Operaház egyik balettművésze és szólótáncosa, Juratsek Julianna a program láttán egy nyilvános Facebook-posztban kelt ki Réka esetleges szereplése ellen, akinek véleményét rengeteg kollégája is osztja.

Schobert Norbi, Réka férje sem hagyta szó nélkül a bejegyzést:

Kedves Julianna Úrhölgy! Mivel közös ismerőseink vannak, fájdalommal olvastam sorait. Nem értem egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről? Ő egy ikon. Sehová sem akar menni. Hívják. Hívták. Amit képvisel az hit, sport, szeretet, szemlélet. Mind edzői, mind oktatói TF végzettséggel, 25 év múlttal és szakmájának legnagyobb ismertségével, elismertségével rendelkezik. 10 millió magyar tudja a nevét és mégis alázatos ember maradt. Részéről mindegy az Operába, Sportcsarnokba, vagy a Paksi Atomerőműbe hívják. Fáj az írása. Mintha a Whiskysről, vagy Escobarról írna. Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Lehet szakmailag összezárni

- írta Norbi a poszt alá, amire rengetegen reagáltak, Juratsek Julianna is.

Kedves Norbert! A profizmus ott kezdődik, hogy tudunk, tudjunk nemet mondani! Nem emlékszem, hogy erkölcstelen , otromba módon írtam volna Rékáról (hiszen ő egy “ikon”), sőt, ha elolvasta a további bejegyzésemet, még védelmembe is vettem! Csodálom önöket, mert felépítettek egy brand-et, amit fantasztikus módon csinálnak! Rengeteg hétköznapi embert mozgatnak meg így vagy úgy, ami figyelemre méltó!

Azt is kiemelte, hogy a kritika, ami megfogalmazott nem Réka anyaságáról szólt, hanem a szakmai észrevétel.

Szakmai munkánkat nem befolyásolja gyermekeink száma!

Azt gondolom, hogy az a fajta mozgásvilág, amit Réka képvisel, nem való egy művészeti központba, sőt semmilyen művészeti létesítménybe! Persze, ha ez egy családi nap lesz, akkor “semmi gond” vele – (bár az operaházi nagy zenekari kíséret egy kissé túlzás!!! )-hiszen nem a testüket féltő művészeknek kell tornázni, figyelve arra, hogy ne sérüljenek le, mert akkor másnap hogyan lesz megtartva az előadás!

Véleménye szerint egy profi nem vállal el mindent, akkor sem ha hívják. Ő sem megy el sérült embereket tornáztatni, mert nem gyógytornász és akkor sem menne el, ha hívnák, mert nem ért hozzá és tisztában van a saját tudásával.

És a nem tudásommal kockáztatnám az emberek egészségét.

Elhiszem, hogy a kritika fájó tud lenni,viszont,aki fel meri vàllalni,hogy Operaházi Balett Művészeket,nagybetűs Művészeket mozgat meg,annak szembe kell nézni a szakmai kritikával is!

Véleményem nem Réka személye hanem a program koncepciója ellen szólt.

Zárja sorait Juratsek Julianna.

Norbi kommentjét azonban mások sem hagyták szó nélkül, egy párat javítás nélkül megmutatunk.

Norbikám, Téged aztán pont érdekelt kinek hány gyereke van, amikor a kismamákat, anyákat, nőket pocskondiáztad ész nélkül! Ugye?

Fel kellene fognotok, hogy van egy szint ahol mar nem kellene megjelennetek.

te es a nejed ket kokler, sarlatan, műveletlen, buta, hiú, gatlastalan, primitiv, narcisztikus szemelyisegzavaros trash-celeb vagytok

a drága feleséged hírhedt és nem híres. Nem ikon, hanem egy bohóc, egy sarlatán.

Te szerencsétlen gnóm, a lófejű, lapajs*ggű tarhafantom arád minden csak nem ikon. Az, hogy olyan sötét, mint a vad éjszaka, egy dolog. De egy csöves OKJ-s gyorstalpalója van összesen, erre vágtok fel?

Többen felháborodtak azon, hogy Norbi ikonnak nevezte a feleségét, és úgy gondolják Norbi nevetségessé tette magukat a bejegyzésre adott reakciójával.

Forrás: Facebook
Címlapkép: RTL Klub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
ez a ló pofájú szörny ikon ? amikor rá vicsorog a képernyőre az emberekben el indul a kaja fölfelé, mondjuk 2 ronda 1 pár mert a norbinak meg akkora fülei vannak mint Dumbónak .Ócska ripacsok
gina
KI a fene futtatja ezt az idióta betegesen magamutgató családot, elég volt belölük, ki a fene kiváncsi rátok, tudni kellene mikor kell eltünni a felszinröl, undoritó ripacsok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.