1992 októberében szereplőválogatásra hívták az MTV egyik fiatal munkatársát. Az induló Szerencsekerék című műsorhoz kerestek műsorvezetőt – írja a Borsonline.hu

Kitálalt Klausmann Viktor a Szerencsekerékről: Protekciós játékosok is voltak, kiderült, meddig jutottak
Fotó: TV2

Klausmann Viktort kiválasztották. Akkor már két éve volt képernyőn, az egykor nagy nézettségnek örvendő Ablak című produkció munkatársaként dolgozott. A nézők ismerték, de az igazi népszerűséget, országos ismeretséget a vetélkedő hozta meg számára.

Amerikában 1978 óta megy folyamatosan a Szerencsekerék, de hozzánk egy kis vargabetűvel, a németeken keresztül jutott el

- emlékezett a műsorvezető.

Nagy kihívás volt, hiszen egy olyan vetélkedőt kellett vezetnünk, amilyenhez hasonló még soha nem volt a magyar tévében. Szerencsére jó csapatunk volt, Prokopp Dóri kezelte a falat – kiszámíthatatlan kilométereket gyalogolt az adások alatt –, Gajdos Tamás a komolyságát adta, én magam pedig a fiatalságot, a lazaságot próbáltam becsempészni a műsorba.

Klausmann nem tagadja, hogy csak profitált a Szerencsekerékből, s nem csak anyagiakban. Lassan húsz éve már, hogy véget ért – a napokban keltették életre újra a TV2-ben – de ehhez a produkcióhoz Viktoréknak már nincs közük.

Egyelőre még nem néztem az adást, mert tudom – ahogy ez nálunk is előfordult – az első hetekben még akadnak döccenők a felvételek alatt. Abban viszont biztos vagyok, hogy sikeres lesz, mert a műsorvezető, Kasza Tibi vérprofi a kamerák előtt.

Viktortól a lap megtudta, hogy annak idején öt nap alatt vettek fel egy hónapra való adást, amelyekbe a játékosok kőkemény rosta után kerülhettek be.

Megesett, hogy egy-egy "protekcióst" besírtak a versenyzők közé, de ők az adást megelőző tesztfelvételeken egytől egyik elbuktak.

Visszaemlékezett a kezdetekre, hogy milyen buktatókkal szembesültek:

Megesett, hogy a felvétel alatt, pedig már éppen kész leettünk volna, összeomlott a számítógépes rendszer. Már legalább a hatodik-hetedik óránál tartottunk, és kezdhettük előlről az egészet. Magamnál jobban csak a versenyzőket sajnáltam akkor. De, a problémákat ma már viccesen mesélném el, olyan ez, mint amikor a férfiak az egyébként gyűlölt katonaélményekre emlékeznek évtizedek múltán.

Klausmann Viktor manapság nem a stúdiókban keresi kenyerét, Domonyvölgyben szakképzett vízimentőként dolgozik már 14 éve. 

Forrás: Borsonline.hu
Címlapkép: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Én kb. 2x néztem a Kasza féle szerencsekereket, felért egy rossz kabaréval!
balos
@ágimami: Amit vetélkedő őrve alatt nyom a tv,az egy nagy kalap fos!Erre gerjednek a polgári körös béke "harcosok"!
NKF
Ez a Kasza féle szerencsekerék egy majom show!Nem tudom ki a főnök a TV2-nél de,hogy seggfej az tuti!
balos
Szerinted melyik fideSS kinevezett nem seggfej?Szerintem aki nem az azt nem fönöknek,hanem kömunkásnak veszik be a buliba!Az legalább tudja,hogy a söprű nem repül!
simmering73
Alapból nem nézek se ilyen műsorokat, se tv2-t, de ha meghallom a Kasza nevét, még a lakásból is kimegyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.