Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi és Szabó Zsófi a Fókuszban beszélt a köztük lévő kapcsolatról.

Fluor Tomi ezt a műsorvezetőnőt ostromolja – Most először beszéltek a viszonyukról
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A rajongók hónapok óta találgatják, mi van Szabó Zsófi és Fluor Tomi között. A pletykák márciusban azt követően kaptak szárnyra, hogy a két híresség kétértelmű instagramos kommentelésbe kezdett. Májusban Fluor egy közös képet is posztolt, ami mellett ez olvasható:

Nagyon nyár lett, de @szabozsofi még mindig nem szeretett belém

Június végén a Wellhello nyári slágerének klipjében szerepeltek együtt, amiben viccet csináltak a róluk szóló pletykákból, kifigurázták azokat egy jelenetben – írja a femina.hu.  Éppen ezért itt volt az ideje, hogy – nagyjából – tiszta vizet öntsenek a pohárba. A Fókusz kérdésére beszéltek arról, hogy mi van köztük jelenleg.

Most már több mint egy éve egyedülálló vagyok, nézelődök, jövök-megyek, itt is vagyok, ott is vagyok, ennyi az életem ilyen téren

– mondta Tomi, és hozzátette:

Az a baj, hogy ez az egész nemcsak a követőimet zavarja össze, hanem engem is. Bennem nincs semmiféle kavarás, nekem tetszik a Zsófi, és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit.

Zsófi a következőket mondta a műsorban:

Hogy ez barátság, vagy húzzuk egymást, vagy esetleg humorunk van, vagy netán szerelmesek vagyunk? Mindenki gondoljon, amit akar. Erre utaló jelek, nyomok, azok vannak, voltak, és talán lesznek is.

Fluor erre annyit reagált a Fókusz kamerái előtt, hogy ezzel nem lett senki okosabb, Szabó Zsófi megint vegyes jeleket adott.

Én nagyon izgatottan várom, mi jöhet még. Én is hétről hétre figyelem a Zsófi jeleit. Néha ráírok, néha visszaír, néha órákat kell várni, hogy visszaírjon. Dobom rá a lájkokat, ő néha lájkol, néha nem. Néha ír egy kommentet, néha válaszol, néha nem. Szóval itt van még mit megfejteni

– nyilatkozta.

Forrás: femina.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.