Kis Grófo és családja mindig is Szolnokon élt, most azonban úgy döntöttek, új életet kezdenek Biatorbágyon – árulta el a ripost.hu-nak.

Kis Grófo és családja elköltözik – Ide helyezi át a székhelyét a bulibáró
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kis Grófónak még meg kell szoknia, hogy elhagyja Szolnokot és a családját is, hiszen minden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városhoz köti. Azonban hamarosan elköltöznek Biatorbágyra, az építkezés már javában zajlik – írja a blikk.hu

Grófo a jövő év során költözik át a családjával az új házba. Az otthonuk letisztult, minimalista stílusban készül. A mulatóssztár a ripost.hu-nak adott interjújában mesélt az élményről:

Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a legfontosabb, hogy a gyerekeink a legjobb iskolákba járjanak, erre pedig több lehetőség nyílik Budapest környékén, ráadásul a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van és a nyárra már tele a naptár.

Emellett arról is mesélt, hogy nagyon szereti a jó bulikat, ám a szomszédokat megnyugtatta, nem kell attól félniük, hogy zeng majd a ház a hangos zenétől. Grofó annyit koncertezik, hogy otthon csak pihenni szeretne.

Forrás: blikk.hu, ripost.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...a szomszéd házak értéke negyedére csökkent...
Pálinkás Pál
nos...a szomszéd házak értéke negyedére csökkent...
simmering73
Szolnok fellélegzett. Biatorbágy elesett.
peterkelemen
Kis Grofó inkább azzal foglalkozna, hogy az apját kinyírták a kórházban amikor lélegeztetőre rakták, de annyi esze már nincs, hogy utánanézzen a dolgoknak.
Eladott Ország
Azt regélik, hogy Matuska Szilveszter leszármazottjai is oda költöznek. Megnézik Kis Grofó „nézését meg a járását”…
és csak két dolgot változtatnának meg rajta a nézését meg a járását.
ferfiakjatekboltja.hu/kepek/08989.jpg
www.waragod.hu/sub/waragod.sk/shop/product/boxer-na-ruku-ovalny-cierny-206.jpg
Eladott Ország
Mert a saját lábon álló, mangalicaszerelő-stadionépítő-futsalos kultúremberek országában, ahol kizárólag a baráti kultúrának van létjogosultsága, minden más pedig mehet a levesbe, ahol Kis Grófo és Lakodalmas Lajos számít magaskultúrának, és ahol a közpénzen élősködő felső tízezernek a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy a luxuséletmód mellett a kultúrát is támogassa, ott a Budapesti Fesztiválzenekar állami támogatásoknak való kitettsége súlyos méreteket ölt. Egy ilyen jobban és egyre jobban teljesítő országban, ahol a napi megélhetés több millió embernek jelent kihívást, ott nyilván nem túl magas az igény a szimfonikus zenére. Ahogy a művelődési házak, könyvtárak, múzeumok, kulturális folyóiratok nem tartják el magukat a piacról, úgy a BFZ is a működési költségeinek alig felét tudja kitermelni. Összehasonlításképpen: a BFZ egy éves támogatása 1,2 milliárd forint körül van (és még abból is lenyesnek), miközben 6 milliárdból épül sportcsarnok a felcsúti fűtött gyepes stadion árnyékába, ami egyébként közel 4 milliárdból épült. Miről beszélünk akkor?!
uploads.disquscdn.com/images/f90aad4928a709e2ebd99439a39dcdbe28e833c5d00848a5fead58963c7a234c.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.