Egy mai online cikkben hosszasan ekézték, miről "beszéltek" egy budapesti konferencián. Az eseményt egyébként egy hónap múlva rendezik – szúrta ki a Magyar Narancs.

Egy hónap múlva kezdődő eseményről közölt ekézős beszámolót múlt időben a kormányszócső Magyar Nemzet: Karácsonyt és Sorost is elővették

Fotó: Youtube

A Budapest Fórum a Fenntartható demokráciák építéséről címmel rendezett kétnapos, angol nyelvű nemzetközi konferenciát Budapest Főváros Önkormányzata, a baloldalhoz ezer szállal kötődő Political Capital és a CEU Demokrácia Intézete.

A Soros György nevével fémjelezett nyílt társadalom eszméjét képviselő előadók által tartott fórum célja az volt, hogy „Budapestet visszahozzuk a régió progresszív szellemi térképére”

- írja a Magyar Nemzet a Budapest Fórum konferenciájáról, de a programot majd csak szeptemberben rendezik.

A cikk címében azt harsogják:

"Soros-demokráciát építene a Budapestet vezető baloldal".

A lap "Munkatársunk" nevű szerzője részletezi, hogy kik "vettek részt" a kétnapos, angol nyelvű konferencián, amelyet Budapest Főváros Önkormányzata, a "baloldalhoz ezer szállal kötődő Political Capital" és a CEU Demokrácia Intézete szervez.

A lap azt írja:

A Közép-európai Egyetem budapesti épületében tartott nemzetközi konferencia nyitó előadását a saját bevallása szerint hiperpasszív angolnyelv-tudású Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere tartotta.

A rendezvény támogatói között előkelő helyen szerepelt a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok is.

Arról is beszámolnak, hogy a "Budapest Fórum idei rendezvénye a városokra, a helyi kezdeményezésekre és a fenntartható demokráciák építésére összpontosított", és "a meghívottak között szerepelt" Anne Applebaum újságíró, történész, akit úgy jellemeznek, ő az, aki "a háromszor is kétharmaddal megválasztott Orbán-kormányt hosszú évek óta puccsista egypárti diktatúraként festi le a hazai és nemzetközi balliberális médiában".

Forrás: magyarnarancs.hu

Címlapkép: MTI/EPA/Clemens Bilan

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fűre lépni szabad
Hogy kussol a sok ómió az igazi támákkal kapcsolatban.
Csak ott vetítenek a sétáló orbánista agyhalottak, ahol félre lehet magyarázni a tényeket.
Ezért undorító bélférgek a Fidesz-KDNP-sek!
fűre lépni szabad
Hogy kussol a sok ómió az igazi támákkal kapcsolatban.
Csak ott vetítenek a sétáló orbánista agyhalottak, ahol félre lehet magyarázni a tényeket.
Ezért undorító bélférgek a Fidesz-KDNP-sek!
134.bátor
Elkèpesztő ez a gyűlölet, ez a megfelelèsi kènyszer,ès ez a tájèkozatlanság!! Mindegy nekik ,csak szîthassák a gyűlöletet,moshassák az agyakat.
vitriol
A magyarnemzet teljesen szokatlan módon egy skizofrén gondolatsorral a béka ... alatti minőségben imitálja az újságírást, - zavarba ejtve ezzel saját agymosott olvasóikat, akiknek csak az jön le majd mindebből, hogy: "lám csak, ezek tényleg össze-vissza hazudnak!"
Csak így tovább magyarnemzet!
Nessy
Ennyit a Magyar Nemzet valós tényeket tartalmazó cikkeiről!Nem nézték meg a dátumot, hogy a központból küldött cikket mikor kell leközölni.Vannak még hibák elvtársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.