Az ismerősei is csak találgatják, mi vezethetett odáig, hogy a mindössze 16 éves önszántából eldobta az életét.

Szerelmi bánata volt? Egyelőre csak találgatják, miért ugrott a metró elé a diáklány – Ezzel az idézettel búcsúzott tőle az édesanyja

Fotó: pixabay.com

Sajtóhírek szerint a lány hétfőn kora este vetette magát a metró alá a Széll Kálmán téren, ahol hamarosan tűzoltók sokasága jelent meg.

A Blikk szerint az egyik szemtanú – aki éppen mellette állt, amikor várták a szerelvényt – arról számolt be, hogy a lány előbb letette a hátizsákját, majd közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem lépett rá, mintha csak ügyelt volna rá, hogy ne lehessen észrevenni a szándékát. Vélhetően azt hallgatta, mikor jön a metró, majd hátrébb ment. Aztán, amikor a metró már közeledett, nekifutásból beugrott elé. A tanú azt írta, borzasztó látvány volt, még mindig a történtek hatása alatt áll.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Blikkel közölte: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit. Értesüléseink szerint az állomás biztonsági kamerája rögzítette a tragédiát, így a szakemberek a felvételek alapján könnyen tudják majd rekonstruálni a történteket.

A Blikk azt írja,

a fiatalkorú lány Nagykovácsiban élt a szüleivel, s egy fővárosi gimnázium média szakán tanult.

A hozzá közel állók szerint kiváló eredményekkel büszkélkedhetett, ezért is érthetetlen, miért választotta az öngyilkosságot. 

Az elhunyt gimnazista édesanyja egy bibliai idézettel búcsúzott szeretett gyermekétől a közösségi oldalán.

Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!

A Blikk utolért egy közeli barátot is, aki szerint szerelmi bánatában szánhatta rá magát a fiatal a végzetes cselekedetre.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.