Meglepő vallomás az egykori szépségkirálynőtől és párjától. 

Elstartolt a Nyerő Páros ötödik szériája az RTL Klubon, a nyolc szerelmespár már meg is mérkőzött egymással, a tét az volt, hogy ki hol és milyen körülmények között aludjon. 

"Azért jöttünk, hogy megmentsük a házasságunkat" – Drámai vallomást tettek Kulcsár Edináék

Fotó: YouTube/TV2

A Blikk cikke szerint a négy vesztes egy kollégiumot idéző egyterű hálóhelyet kapott, amihez csak vécé járt, fürdőszoba nem – ezen páran ki is akadtak.

A nyerteseknek ezzel szemben saját szoba jutott, ám az ezek közül is kiemelkedő luxusvillába nem mindenki költözhetett be, csak az, aki a megnyert pénzéből a legtöbbet ajánlotta fel azért, hogy ott aludhasson. L.L. Junior kapásból ki is jelentette párjának, Kingának, hogy ő az összes pénzüket odaadná ezért a lehetőségért. A cikk szerint ÉNB Lali ezt tudta is, így elhatározta, hogy ugyan nekik nem kell a luxusvilla, de csőbe húzzák a zenészt. 

A kedd esti adásból az is ki fog derülni, hogy már birtokba vették a versenyzők a szobákat, a medencét is felavatták, ám a szórakozás mellett nehéz pillanatokból sem lesz hiány: Kulcsár Edináék például a kapcsolatukról mesélnek elég kendőzetlenül. 

Semmi túlzás nincs benne, mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat

- mondta el az egykori szépségkirálynő.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sokat elmond, hogy: azért jöttünk ebbe a műsorba - az RTL Klub valóságshow-jába -, hogy megmentsük a házasságunkat!! =))
Nyírfa
Igen, a szakirodalom is ezt ajánlja. Csak vicceltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.